Indkøbskurv Der er 0 varer i kurvenTotal: 0,-
 MENU
Sorter:

Bilstereo, Multimedie og GPS

Leder du efter ny lækker lyd til din bil? SÅ er du HELT RIGTIGE STED. Men hvorfor så det, når mange andre er så meget billigere?

>>> VI VED HVAD VI SNAKKER OM <<<


Vi benytter vores mere end 30års erfaring til at give dig den absolut bedste lyd i din bil, din båd eller på din motorcykel. Den viden og erfaring giver os muligheden for at lave et tilbud til dig med fuld garanti og fuld sikkerhed for alt spiller som det skal. 

Misforstå os ret her. Du kan SAGTENS finde det billigere hos Ebay eller hos andre forhandlere, men det du vinder ved at besøge vores butik er forsikringen om, at ligegyldigt hvad du end ønsker, så kan vi hjælpe med at udleve din drøm. (Vi giver samtidigt også garanti for, at det faktisk virker)

Hos os kan du finde en lang række kvalitetsprodukter i et kæmpe udvalg af alt inden for bilstereo! Vores udvalg omfatter en stor sektion af de bedste mærker. Bl.a. Rockford Fosgate, Match, Apple Carplay og Alpine. (Vi kan også sagtens sørge for isolering/dæmpning hvis du gerne vil spille højt)

Så tænker du nok. Hvad betyder det for dig?

Du har her muligheden for at få den absolut bedste lydoplevelse når du kører i din bil. Når du køber bilstereo hos BilXtra giver vi garanti på, at din lydoplevelse i bilen altid er tilfredsstillende. Måden vi giver denne garanti, er ved at sammensætte en pakke skræddersyet til dit behov. Er du til ekstra bas kan vi finde særlige subwoofers til din bil. Er du til sprøde toner kan vi finde særligt gode tweeters til dig. Vi guider dig i alt fra bilens radio og forstærker til alle former for lyd lige fra de helt dybe til de helt høje toner.


Ring på 96 300 250 for et godt tilbud på ny lækker lyd til din bil/båd/motorcykel.

Under denne menu finder du autoradioer, forstærkere, delefiltre og processor, højttalere, kondensator, Marine og båd stereo, subwoofer samt alt i bilstereo tilbehør. Uanset om du er på udkig efter et 5" splitsæt  6,5" splitsæt eller en ganske almindelig coxial højtaler i 5,25" eller 6,5" så har vi det til dig. 
8" subwoofer, 10" subwoofer, 12" subwoofer samt 15" subwoofer både i baskasse eller uden baskasse kan vi også klare. Skal du igang med et nyt projekt, så er vi din leverandør! Vi samler og sammensætter bilstereo efter dit behov.