Indkøbskurv Der er 0 varer i kurvenTotal: 0,-
Betalingskort
 MENU
Forside / Bilstereo
Sorter:

På denne side finder du alt til bilestereo i bilen.

Bilstereo og bilradio

Bilstereo, bilradio eller anlæg til bil - kært barn har mange navne

Mangler du også en ny lækker radio eller navigation i bil? Vi tilbyder dig alt det, du behøver for at få den bedste lyd i bilen. 

Du kan her på siden finde mange forskellige bilradioer, forstærkere med 1-5 kanaler, højttalere til bilen der kan spille alt fra de dybeste toner til de højeste.

Subwoofere, radioer med
Apple CarPlay eller Android Auto, kabler, diverse tilbehør og meget megetmere, så du kan give lyden en ordentlig opgradering. 

Uanset om du skal pifte din private bil, eller firma bilen op, så kan vi klare en god løsning til dig.

Som bonus kan vi endda fikse anlæg i leasede biler. Se det er fedt!

 

 God lyd med en ny bilstereo headunit

En køretur kan hurtigt føles virkelig lang, hvis bilradioen bare ikke spiller. Trust me, i know.  Når køreturen er lang, ville det være rart, hvis du kunne underholde dig selv med god musik i bilradioen, ikke sandt?. 

BilXtra vil gerne tilbyde dig et hav af muligheder for at få den bedste lyd til bilen. Du finder med garanti noget, du kan bruge til at give din bil en opgradering af lyden.

I vores udvalg af autoradioer til bilen finder du de kvalitetsbevidste mærker Alpine og Rockford Fosgate. Disse giver dig noget seriøs lys og ekstra lækker kvalitet som selv den mest kræsne lydfanatiker ikke kan sige nej til.

Er du på udkig efter seriøs lyd og en masse ekstra lækkert, så får du det bedste med Alpine og Rockford Fosgate.

 De to mærker fører forskellige modeller, hvor du finder lige det, du skal bruge. Du kan få alt i bilstereo med DAB, DAB+ og FM, og du finder både bilradioer i både 1-DIN og 2-DIN størrelser.

  Skal du bruge en headunit med CD, MP3, USB, AUX, håndfri og Bluetooth? Så har du fundet det helt rigtige sted nu. 

Finder du ikke hvad du søger her, kan vi muligvis godt skaffe det alligevel. Skriv til os på Facebook eller ring på 96 300 250.

Guide til bilstereo

Vi ved at, mange mennesker har problemer med deres OEM-stereoanlæg (originalt udstyrsproducent), der følger med deres biler fra fabrikken, og derfor overvejer de (og sikkert også du) at få ny lyd i bilen. Det kan enten være med et helt bilstereo system eller med en ny bilradio måske?

Når det er sagt, med et så stort udvalg af eftermarkedet billydsystemstyper, der findes på markedet, kan det være svært at bestemme, hvilke bilstereo der kan være den rigtige til din bil.

Hvis du ønsker at købe en ny eftermarkedet bilstereo, har du mange ting at overveje, såsom pris, størrelse, funktioner osv. Hvis du ikke er opmærksom på alle de forskellige muligheder, du har til rådighed, undersøger du detaljer og information er en god idé.

For at hjælpe dig med at forstå eftermarkedet billyd bedre, gennemgår vi alt, hvad du bør vide for at forklare de forskellige typer, fordele og mærker af bilstereoanlæg, så du finder præcis det, du har brug for.

 

Hvad er en bilstereo?


En bilstereo er hoveddelen af ethvert bilradiosystem. Det er normalt installeret i instrumentbrættet, og det kommer med nyttige funktioner. Det kan også kaldes en bilradio, modtager eller hovedenhed. Nuværende stereoanlæg udfører mange forskellige funktioner, der gør dem mere nyttige for chauffører. For at forstå disse funktioner er det bedre at tænke på en bilstereo, der består af tre understøtninger:
 

Kilden

 
Dette er den komponent, der lader dig bestemme, hvad du lytter til. Kilder kan omfatte enhver almindelig AM / FM-tuner, CD / DVD-afspiller, satellitradio, smartphones, Bluetooth, SD-kort eller en USB-port.

 
Forforstærker

 
Sådan kan du justere lyden. Forforstærkerkomponenten giver kontrol til at håndtere den grundlæggende lydstyrke, balance, falmning, kildevalg og toneændringer. Nogle køretøjer har forskellige indstillinger for koncertsalignende lyd eller levende musik.

 

Forstærker

 
Forstærkerens dele øger de små lavspændingslydsignaler, som forforstærkerkomponenten giver, for at give et boostet højspændingslydsignal, der transmitteres til højttalerne.
 
Hvorfor har jeg brug for / ønsker et eftermarkedslydsystem?
Du tænker måske - hvis jeg allerede har mine fabrikshøjttalere, hvad er meningen med at overveje et nyt bilradiosystem? Der er en række grunde til at få eftermarkedet bilstereoanlæg.

 
Dine fabrikshøjttalere er svage

Øg lydstyrken på din bils stereoanlæg til et normalt niveau, og lyt.
Er du nødt til at justere diskanten ved at øge den for at gøre lyden klarere? Virker basniveauet hult, overtonet eller svagt?
Mens du kører, kan du lide at sprænge din yndlingssang ved fuld lydstyrke, men så er du nødt til at skrue den ned, bare fordi lyden virker forvrænget eller på anden måde uklar?
 
Hvis du har nogen af disse bekymringer, er det temmelig indlysende, at du får brug for et lydsystem til eftermarkedet af bedre kvalitet. Disse tone- og lydændringer er en god indikator for svage eller beskadigede billydsystemer, så det er bedre at få en erstatning.
 
Eftermarkedet billydsystemer kan give bedre lydkvalitet
Selvom lydkvaliteten ikke virker svag, betyder det ikke, at du ikke kan få et bedre system. Din stereoanlæg fra fabriksbilen er sandsynligvis ikke så god som du synes det er. En ting at bemærke er, at lydsystemet er et af de områder, som mange bilproducenter kan lide at reducere omkostningerne på, så de fleste mennesker ved ikke, hvad de mangler.
 
Hvis et bilsystem lyder normalt for de fleste enkeltpersoner, er OEM'er tilfredse og føler sig ikke forpligtet til at levere den bedste kvalitet. Selv højkvalitets fabrikslydsystemer er normalt ikke på niveau. Det er her eftermarkedslydsystemer kommer ind.
 
Højkvalitets strøm og bedre kredsløbskonstruktioner gør det muligt for en eftermarkedsbilstereo ikke kun at være højere end det gennemsnitlige fabrikssystem, men også give en klarere, tonet og detaljeret lyd. Forbedrede tonekontroller i forforstærkeren hjælper også med bedre finjustering af din lyd.
 
Eftermarket billyd understøtter forskellige kilder til musik og giver flere funktioner

En af hovedårsagerne til at købe en ny stereo er at forbedre din bils musikafspilning og andre funktioner. Eftermarkedets lydkilder har mange funktioner, herunder:
 
MP3 / WMA / AAC-afspilning
Satellitradio
GPS-navigation
iPod, iPhone og Android-kompatibilitet
Support til Wi-Fi og apps
Bluetooth
CD / DVD-afspilning

 
Hvis du ønsker at opgradere din lyd, skal du vide, hvilken størrelse der er kompatibel med din bil. Du skal vide, at disse systemer er kategoriseret i forskellige typer baseret på deres størrelse og funktioner:

 

Bilstereostørrelser

1DIN:  Den mest anvendte størrelse på en bilstereo er 1DIN. Disse systemer er normalt 7 x 2 tommer i dimension og kan passe i næsten enhver bil eller køretøj.
 
Dobbelt DIN:  Med dobbelt så høj som den enkelte DIN har dobbelt DIN-systemer 7 x 4 tommer dimensioner. Den ekstra højde giver et større overfladeareal af den forreste del af stereoanlægget, som derefter kan indeholde en nyttig berøringsskærm.
 
OEM-udskiftning:  Nogle biler tillader uhensigtsmæssigt ikke et enkelt eller dobbelt DIN-system at erstatte OEM-systemet og har brug for et eftermarkedsstereo, der er designet i en størrelse, der passer til din bils dash som OEM-stereoanlægget. Disse stereoanlæg kaldes OEM-erstatninger.

Bilstereo funktioner

Bluetooth

Lydsystemer, der har Bluetooth, er lavet til håndfri brug. Dette giver en chauffør eller passager mulighed for at parre deres Bluetooth-enheder som en smartphone med bilstereoen for at styre opkald og musik.
 
Stereoanlæggene leveres med en ekstern mikrofon og afspiller lyden med bilens højttalere. Dette er en fantastisk måde at tale under kørsel på. Andre Bluetooth-stereoanlæg leveres også med A2DP-lydstreaming for at hjælpe enhver lydfil eller udvidelse fra en Bluetooth-enhed til at afspille gennem bilens højttalere.

 

CD / DVD-afspilning

Næsten ethvert eftermarked bilstereo kommer med en cd-afspiller undtagen digitale mediemodtagere. Nogle stereoanlæg har også DVD-afspilning, så du kan bruge dem til at se film eller afspille musik, hvis du har dine sange brændt på en DVD. Normalt har kun dobbelte DIN-stereoanlæg denne funktion, da de har en berøringsskærm, der faktisk kan styre DVD-afspilning.
 

USB-indgange

Nyere produkter leveres med USB-indgange i deres design for at give en bedre forbindelse til andre enheder. Dette giver brugeren mulighed for at tilslutte deres USB-enheder, smartphones og endda bærbare harddiske.
 
Disse enheder giver større lagerkapacitet til musik og film og tager ikke meget plads i modsætning til de fleste cd'er.

 

GPS-navigation

En in-dash GPS-modtager er praktisk, hvis du stoler på kort for at få dig, hvor du skal hen. Disse modtagere er bygget med en GPS-antenne sammen med navigationssoftwaren, så du kan få adgang til kort, seværdigheder og retninger, når du har brug for det.
 
Mange af de populære stereoproducenter arbejder normalt med kendte GPS-teknologinnovatører som Garmin for at tilbyde de mest opdaterede placeringsoplysninger. Disse stereoanlæg kan enten være dobbelt DIN eller enkelt DIN enheder, men dobbelt DIN foretrækkes, da det store display giver dig mulighed for at se kortene lettere

 

Enhedskompatibilitet

  
Nogle af de nyere bilstereo kan understøtte iPhone- og Android-smartphone-forbindelser ved hjælp af en USB-forbindelse. Dette betyder, at en person bare skal tilslutte deres enheder til bilstereoen ved hjælp af deres tilslutningskabler, og de er klar til at gå.
 
Nogle af disse fordele kan omfatte lydafspilning til musik på din telefon, videoafspilning, Pandora-fordele, Siri-styring, Apple CarPlay og Android Auto-kompatibilitet, MirrorLink-brug og mange andre seje funktioner. Stereoanlæggene er ideelle til folk, der stoler på deres telefoner til musik og underholdning.

 

MirrorLink

En af de nyeste trends inden for bilstereo er brugen af MirrorLink, som giver dig mulighed for at vise dine tilsluttede telefoner ved at spejle deres skærme på bilstereoskærmen. Afhængigt af stereoanlægget kan en person endda være i stand til at kontrollere deres enheder ved hjælp af stereoanlægget.
 
Fordelen ved MirrorLink er muligheden for at få adgang til enhver smartphone-app ved hjælp af berøringsskærmen på bilstereoen. En af de vigtigste anvendelser af MirrorLink i disse dage er evnen til at forbinde en kompatibel mobilenhed ved hjælp af USB og bare lade den være i handskerummet. Du kan stadig bruge dine apps uden at blive distraheret af tekstbeskeder, e-mails osv.

 

 Hvad man skal se efter i eftermarkedet bilstereo

Alle har deres egne specifikke behov og krav, når det kommer til deres bilstereo. Nogle mennesker vil have bedre lyd, andre vil have Bluetooth-funktionalitet, og andre er ligeglade med alt dette og vil bare have en berøringsskærm. Når du leder efter en ny bilstereo, skal du sørge for at den, du vælger, har de rigtige indgange. Hvis du f.eks. Vil installere en ny subwoofer eller flere højttalere, skal den valgte modtager komme med de rigtige indgange for at understøtte dem.
 
Uanset hvad skal du vide, hvilke kriterier du skal fokusere på, så du kan vælge den rigtige eftermarkedslyd til dine behov. Her er nogle ting, du skal passe på i dit nye bilsystem:

 

Lydkvalitet

Brændpunktet for at få gode eftermarkedet stereoanlæg er at vælge en, der kan give den bedste lydkvalitet. Hvis du vil bruge din bilstereo til at drive højttalerne, skal du have en enhed, der har en stor effektivitetsvurdering. Dette kaldes "følsomhed" eller "SPL" rating. Se efter en følsomhedsgrad på 90 decibel eller mere, så du ikke behøver at bruge meget mere strøm.
 
Bilstereoanlæg kan producere en forvrænget lyd, både når de er understyrket eller overstyret. Hvis du bruger en forstærker, skal du vælge stereoanlæg i høj kvalitet, der er lavet til at håndtere høj effekt. Hvis du får yderligere komponenthøjttalere som woofer- og tweeter-dele, får du separate forstærkere, så de får endnu bedre eftermarkedslyd i bilen.

 

Brugervenlighed

Avancerede funktioner på nye stereoanlæg som nyttige berøringsskærme kan gøre det lettere at administrere musik, navigation, opkald og så meget mere, enten eksternt eller via andre enheder. Denne måde at rejse og køre på bliver ikke kun sjovere, men også mere sikker og mere praktisk.
 

Bedre lydkontrol

Nyttige lydstyringsmuligheder såsom digital tidskorrektion og parametrisk udligning leveres af premium-modtagere til folk, der ønsker fuld og præcis kontrol af deres bils lyd.
 
Når det er sagt, kan endnu billigere bilmarkedsystemer til eftermarkedet give en bedre lydkontrol end en standard fabriksstereo. Kontrol og præcision er ting, der får nogen til at have et eftermarkedet bilradiosystem.

 

Æstetik

Eftermarkedet bilstereoanlæg har seje displays og stilfulde designs, der helt sikkert kan øge udseendet på din bils interiør. Du kan vælge mellem animerede skærmbilleder i fuld farve, personlige farvetemaer og endda modeller med berøringsskærm, der generelt har baggrunde og farver, der kan tilpasses.
 

Udvidelighed

AUX-indgange, USB-porte og kildeudgange hjælper dig med at diversificere dit system ved at forbinde forskellige afspillerenheder, bagsædevideo-skærme, separate forstærkere og strømforsynede subwoofere med din eftermarkedsstereo. Du skal få et stereoanlæg, der enten har en USB-port eller Bluetooth for bedre musik- og lydoplevelser.
 

Sikkerhed

Funktioner som aftagelige ansigtsplader og adgangskodekoder kan hjælpe dig med at beskytte dit lydsystem mod at blive stjålet. Sådanne eftermarkedslydmuligheder er store investeringer i det lange løb.
 

Budget

I sidste ende kommer det hele ned til pengene. Mens alle de ovennævnte funktioner er vigtige, finder du ud af, at nogle af disse kan komme med meget flere penge end andre. Derfor er det vigtigt at undersøge og gennemgå forskellige mærker og produkter for at se, hvilke der tilbyder dig de funktioner og stilarter, du har brug for inden for din budgetgrænse.
 
Du kan eje mærker af høj kvalitet uden at bryde banken, så længe du prioriterer de funktioner og krav, der er absolut nødvendige i stedet for at bruge ekstra tilbehør eller specifikationer.
 
Kan du installere et eftermarkedet bilstereo system alene?
Ja, det er meget muligt at installere et eftermarked billydsystem alene. Det er ikke så svært at klare uden professionel hjælp. Når det er sagt, varierer installationsprocessen afhængigt af hvilken type stereo du vil bruge. Hvis du skal bruge et enkelt DIN-stereoanlæg, tager det ikke så lang tid.
 
Installationen indebærer normalt udskiftning af OEM-systemet efterfulgt af tilslutning af ledningerne. Hvis du også går efter nye højttalere, der komplimenterer bilmarkedssystemet til eftermarkedet, kan processen tage længere tid, men det er stadig lige så let.
 
For at installere stereoanlægget skal du først finde den rigtige position og finde ud af, hvordan alle forbindelser fungerer. Hvis du ikke har en forståelse af stereoanlægget, kan du ende med at blokere for andre komponenter. En vigtig ting er, at du husker, er at kontrollere dine forbindelser igen, fordi enhver fejl kan ende med at skabe flere problemer for dig.
 
Det kan være nødvendigt at foretage nogle ændringer, herunder fjerne dine dørpaneler, skrue en del af instrumentbrættet ud eller kravle ind i bilens bagagerum. Igen er alt dette mere tidskrævende, end det er vanskeligt at gennemføre.
 
Stereo ledningsnet leveres af de fleste OEM'er, så du kan tilslutte dit eftermarked bilradiosystem uden faktisk at slippe af med fabrikshøjttalerstikkene. Det betyder, at du kan geninstallere din fabriksradio tilbage når som helst i fremtiden, hvilket er især nyttigt, hvis du leaser din bil.