Indkøbskurv Der er 0 varer i kurvenTotal: 0,-
 MENU
Søg fælge på bil
Søg dæk
/
Sorter:

Fælge og dæk


Skal din bil se godt ud til sommeren eller trænger den bare til at blive shinet lidt op? Så se vores store sortiment af flotte alufælge med dæk!

Hvis du overvejer at købe nye fælge eller hjul, bruger du sandsynligvis det meste af din tid på at fokusere på, hvordan fælge og hjul skal se ud.

Du vil have de nye fælge, der får hovedet til at få din bil til at se ekstra fancy eller smart ud. Dog skal du være opmærksom på en del ting, når du leder efter dit næste sæt fælge. Så mange ting, at vi har skrevet en kort guide herunder.For præcis og venlig vejledning anbefaler vi et personligt opkald på 96 300 250, eller at du møder i butikken i butikkens åbningstider.
 
HVORDAN VED DU, HVIKLKE FÆLGE DER PASSER TIL DIN BIL?

For at vide, hvilke fælge der passer til din bil, skal du kende rækkevidden af hjul- og dækstørrelser, der passer til din bil.

De fleste biler kan understøtte en række størrelser, men hvis du kender din hjuldiameter og fælgbredde, kan du vælge nye fælge, der passer perfekt til dit køretøj.

Hjuldiameteren er hjulets bredde målt over midten i tommer, mens fælgbredden er hjulets bredde, hvis man ser på det lige foran det.

Du kan finde din hjuldiameter og fælgbredde ved at se på dit dæk. Hjuldiameteren og fælgbredden er begge stemplet på dit hjul sammen med nogle andre oplysninger, der kan være værdifulde, når du skal finde den rigtige størrelse fælge.
 
HVILKEN STØRRELSE FÆLGE PASSER TIL MIN BIL?

Der er mange typer og størrelse fælge, og det afhænger af, hvad du leder efter, at bestemme, hvilke fælge der passer til din bil.

Hvis du blot skifter fælg, fordi du gerne vil have nogle flottere, smukkere, mere flabede eller mere stilfulde fælge, vil du sandsynligvis bare bruge den nøjagtige samme størrelse som du allerede kører rundt på.

Hvis du er på udkig efter fælge og hjul for at forbedre din bils acceleration og sving, vil du gerne gå med et hjul, der har en lidt større diameter end dine nuværende hjul.

Vær dog opmærksom på, at større hjul også kan betyde, at du slides dine dæk hurtigere, og du kan føle flere bump i vejen, mens du kører.

Mindre hjul giver en jævnere og mere behagelig kørsel, selvom du måske bemærker et fald i din bils håndtering.
 
ANDRE FAKTORER AT OVERVEJE, NÅR DU KØBER NYE FÆLGE

Størrelse er kun et aspekt der skal overvejes, når du køber nye fælge. Der er forskellige andre faktorer, der kan bidrage til, at fælge og hjul er det rigtige valg for dig.

Nogle af disse faktorer inkluderer hjulforskydning, backspacing og boltmønstre.

I det væsentlige er der for mange faktorer at overveje for nogen, der ikke har erfaring med hjul og fælge.

Derfor er den bedste fremgangsmåde at beskrive det look, du leder efter, og derefter lade en ekspert overtage derfra.

Fælge- og hjuleksperterne hos BilXtra kan derefter gennemgå den vanskelige opgave at finde det perfekte sæt fælge, der passer til dit køretøj.
 
 

Alufælge