Indkøbskurv Der er 0 varer i kurvenTotal: 0,-
Betalingskort
 MENU
Forside / Fælge og dæk
Søg fælge på bil
Søg dæk
/
Sorter:

Alt i fælge og dæk

Skal din bil se godt ud til sommeren eller trænger den bare til at blive shinet lidt op? Så se vores store sortiment af dæk og fælge!

Overvejer du at købe nye fælge eller dæk, er det normalt at fokusere meget på, hvordan fælge og dæk skal se ud. Du vil have de nye fælge og wheels, der får bilen til at se ekstra smart ud.

Dog bør du ikke vælge kun på grund af æstetiske årsager, uden du har andre overvejelser med. Du skal nemlig være opmærksom på en del ting, når du leder efter dit næste sæt fælge og dæk.

RC10 på mercedes c63 amg

KØB DÆK OG FÆLGE TIL BILEN HOS BILXTRA

Vi - hos Bilxtra - sætter en dyd i at være en kompetent forhandler indenfor god service, bredt udvalg og erfaring med fælge og dæk herunder sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk.

Tænker du, hvilke dæk passer til min bil, så søg dæk og alufælge hos os, beskriv dit foretrukne look, og vi fikser den bedste løsning for dig!

Vi har fundet det bedste udvalg og forhandler derfor mærker fordelt på alufælge og stålfælge såsom Rohana, Rial, Monaco, Vossen, Oz mv.

Vi gennemgår processen med udvælgelse og montering med dig, så vi sammen finder det perfekte match til dit køretøj.

 

HVILKE FÆLGE PASSER PÅ MIN BIL?

Er du usikker på hvilke modeller, der fungerer optimalt til din bil, bør du først kende rækkevidden af hjul- og dækstørrelser. De fleste biler kan understøtte en række størrelser, men kender du din hjuldiameter og fælgbredde, finder du lettere nye fælge til bil.

Hvis du tænker, hvordan finder man et mål på fælge, finder du hurtigt hjuldiameter og fælgbredde ved at se på dit dæk. Hjuldiameteren og fælgbredden er begge stemplet på dit hjul sammen med nogle andre oplysninger, der kan være værdifulde, når du skal finde den rigtige størrelse.

Hjuldiameteren er hjulets bredde, målt over midten i tommer, mens fælgbredden er hjulets bredde, hvis man ser på det lige foran det.

 

HVILKEN TYPE FÆLGE SKAL JEG VÆLGE?

Hvis du er på udkig efter fælge, alufælge eller stålfælge, og dæk for at forbedre din bils acceleration og sving, bør du gerne gå med et dæk, der har en lidt større diameter end dine nuværende dæk, så kan du med garanti mærke god forbedring.

Vær dog opmærksom på, at større hjul også kan betyde, at du slider dine dæk hurtigere, og du kan mærke flere bump i vejen, mens du kører. Mindre hjul derimod giver en jævnere og mere behagelig kørsel, selvom du måske bemærker et fald i din bils håndtering.

Med andre ord har du flere muligheder, når du leder efter fælge. Køb fælge, der matcher til dit bilmærke og din kørestil.   

 

VIGTIGT AT OVERVEJE, NÅR DU KØBER NYE FÆLGE

Størrelsen er kun ét aspekt, der skal overvejes, når du køber fælge. Der er andre faktorer, der kan bidrage til, at du har fundet de bedste fælge dæk for dig. Nogle af disse faktorer inkluderer hjulforskydning, backspacing og boltmønstre.

Er du ikke sikker på, at du kan finde den bedste løsning for dig til de bedste priser, bør du lade en ekspert overtage.