Indkøbskurv Der er 0 varer i kurvenTotal: 0,-
Betalingskort
 MENU
Sorter:

Skumvask / Forvask / Pre-wash

 

 Snowfoam eller forvask med skumlanse og højtryksrenser er det nye hit indenfor bilpleje! Med en effektiv skumforvask løsner du nemt og skånsomt alt det fastgroet snavs fra bilens lak. Derved undgår du unødvendige vaskeridser og bilvasken bliver en leg.

Vi forhandler Auto Finesse Avalanche Snowfoam som ansees som værende et af markedets bedste prewash produkter. Vi har også skumlanser med fatning til både kärcher og Nilfisl / Alto så du får den optimale skum-effekt ud af dit snowfoam produkt.

I modsætning til almindelige rengøringsmidler kan du ikke påføre sneskum med en spand og svamp - det skal påføres køretøjet med en højtryksrenser og en 'sneskumlanse' eller sneskumpistol.

Lansen er en specielt designet dyse, der er fastgjort til din højtryksrenser, som trækker sneskumvæsken ind i vandstrømmen, og den skabte opløsning skubbes derefter gennem et maske, der omrører det flydende sneskum i det tykke skum, der klæber til bilen. 

Du blander simpelthen noget sne-skumvæske med vand i sne-skum-pistolens flaske og justerer dysen til at kontrollere de mængder vand og luft, der skal blandes for at skabe det krævede skum.

Du kan oprindeligt have brug for nogle test forsøg for at etablere nøjagtigt den rigtige blanding af sne skum og vand, da forskellige højtryksrenser apparater og sne skum flydende formler kan variere. Vi bruger selv 80% vand og 20% produkt. vandet i først og produktet bagefter. Vend hele be

Avalanche - Prewash 1L.(AV1000)
Avalanche - Prewash 1L.
AV1000
Leveringstid: 1-2 dage
 
Kun 119,-
Avalanche Cherry - Prewash 1L.(AV1000C)
Avalanche Cherry - Prewash 1L.
AV1000C
Leveringstid: 1-2 dage
 
Kun 99,-
Auto Finesse - Lavish (LavishAF)
Auto Finesse - Lavish
LavishAF
Leveringstid: 1-2 dage
 
Kun 179,-