Indkøbskurv Der er 0 varer i kurvenTotal: 0,-
 MENU

Top professionelt og passioneret værksted i Aalborg

Hos BilXtra servicerer vi stortset alle bilmærker og modeller. Du beholder naturligvis fabriksgarantien og vi bruger kun OE reservedele med tre års garanti. 

Vores dygtige team udfører stortset alle typer af opgaver, lige fra reparation og udskiftning af motor, bremser, tandrem, undervogn og styrtøj. Vi udfører også bilens serviceeftersyn, hvad end det er det årlige olieskift eller kilometerinterval eftersynet.Der stemples naturligvis også i servicebogen. 

Vi er yderst passioneret for biler og meget stolte over det håndværk vi udfører. Af samme årsag betragter vi først opgaven som fuldendt når kunden er tilfreds og alt er i orden.

Skulle der i forbindelse med, f.eks et serviceeftersyn være en extra udgift, vil du altid blive kontaktet inden videre arbejdet forsættes. 

Få et godt tilbud på en værkstedsopgave:

Driller bilen, eller er der tid til det årlige service? Så kan du herunder indtaste dine informationer samt en beskrivelse af hvilken type opgave du ønsker et tilbud på. Du må meget gerne skrive så mange informationer som muligt i feltet "Beskrivelse".

Når du er færdig, trykker du "Send" - Du vil derefter blive kontaktet af en af vores mekanikere med en pris på den ønsket opgave. 

I ferieperioder kan der forekomme lange svartider.


 

  Dit navn:
  Tlf nr.:
  Reg. Nr.:
  Bil model:
  Beskrivelse:
 
  
 
ADRESSE ÅBNINGSTIDER KONTAKT OS

Bilxtra Aalborg
Gl. Gugvej 41
9000 Aalborg
CVR: 25 46 27 42

Mandag - Torsdag
 
10.00 - 17.30 
Fredag 10.00 - 18.00
Lørdag 10.00 - 14.00*
*Værkstedet er lukket om lørdagen
 

Telefon: 96 300 250
Mail: info@bilx9000.dk
Besøg vores Facebook side