Søg med nummerplade
Søg fælge på bil
Vælg type
Avanceret fælgesøger
Avanceret fælgesøger
Søg dæk
Dæksøger
Søg snekæder
Find snekæder
 /  R 
 
 

Match - Bilstereo pakkeløsning med lækker lyd til bilen

Ønsker du at opgradere lydoplevelsen i din leasede bil eller i egen bil, uden du skal foretage ændringer på selve bilen, så er en Match bilstereo pakkeløsning det perfekte valg! Hos Bilxtra forhandler vi et stort udvalg af produkter indenfor bilstereo pakkeløsning, hvorfor vi garanterer, at du kan finde produkter, der passer til lige netop din bil.

Vi finder, installerer og monterer gerne produkterne for dig, hvorfor vi leverer lyd i højkvalitet hurtigt, så du én gang for alle bliver fri for dårlig lyd.  Vi er eksperter i geniale lydoplevelser til bilen, derfor forhandler vi et stort udvalg af audio herunder autoradioer fra mærker som Alpine, forstærkere, subwoofere og tilbehør. 

 

Match plug and play: Komplet med forstærker, subwoofer og kabelsæt

En bilstereo pakkeløsning med højttaleropgraderinger monteres på plads uden behov for fremstilling, og fabriksledninger samt stik kan bruges til at overføre lydsignalerne til højttalere uden at påvirke OEM -forbindelserne. Denne audio lydpakke indeholder en 5/6-kanals digital, plug & play forstærker med en super lækker indbygget DPS.

En Match-forstærker er designet med topmoderne Class-D-driverkredsløb og leverer stor lyd fra utroligt små pakker til din bil. Integrationen af ​​Premium digital signalbehandling i mange af Match forstærker sikrer, at din bils akustik tilpasses. Derudover får du også en valgfri, kompakt subwoofer til enten baggerummet eller hjulbrønden.

 • Med andre ord får du alt, hvad du behøver til at opleve din egen personlige koncert i bilen, hver gang du afspiller musik fra dine nye højttalere. Vi hjælper desuden med at montere bluetooth og adgang til aux kabler, såfremt du køber dette tilbehør, så du kan afspille musik fra din smartphone herunder både Apple og Android.
   

 


FAQ på match pakken

1. Skal et MATCH-lydsystem installeres af en specialforhandler?


Vi anbefaler altid at få det installeret af en af ​​vores autoriserede forhandlere. Men med Plug & Play-produkterne er alt designet til en enkel installation, der kræver lidt eller ingen specialværktøjer.

2. Vil de originale højttalere i mit køretøj blive overbelastet og muligvis beskadiget af den mere kraftfulde forstærker i et MATCH Plug & Play-lydsystem?


Generelt er belastningen på de originale højttalere efter installation af et MATCH-lydsystem endnu lavere, fordi de på trods af forstærkerens højere maksimale effekt ikke længere behøver at gengive de lave frekvenser. Denne opgave overføres i stedet til subwooferen, som ikke bør gå glip af i noget avanceret lydsystem.

3. Kan jeg nemt fjerne et MATCH Plug & Play-lydsystem, når jeg sælger et køretøj eller returnerer et leaset køretøj?

I en af ​​disse to situationer - det er ikke kun hurtigt, men også gjort uden at efterlade spor. Alle elektriske forbindelser tilsluttes ved hjælp af standardtilslutningerne til køretøjets ledningsnet og kræver derfor ingen ledninger, der skal skæres eller ændres irreversibelt. Derudover kræves der ingen huller i nogen dele af kroppen eller indvendige beslag under installationen, hvilket betyder, at der ikke er behov for overdådig adskillelse, bare tag stikket ud, og du er færdig.

4. Kan jeg tage et MATCH Plug & Play-lydsystem til mit næste køretøj?

Det er ikke noget problem - du har bare brug for de køretøjsspecifikke kabeladaptere til det nye køretøj, og så kan du downloade den passende lydopsætning fra vores hjemmeside og omprogrammere forstærkeren. Hvis ingen køretøjsspecifik opsætning er tilgængelig, kan du bruge DSP PC-Tool-softwaren til at lave lydindstillingen selv, og selvfølgelig kan du altid ringe til os for mere hjælp

5. Skal jeg slutte en subwoofer til MATCH Plug & Play forstærkere?


Nej, slet ikke, det kan fungere uden en subwoofer, men vær opmærksom på, at når du bruger et af vores bilspecifikke opsætninger til forstærkeren, vil bassen være svagere end med det originale system. Dette skyldes, at vi aflaster de originale højttalere for de lave frekvenser og sender dem til subwooferkanalerne.

6. Hvordan indstiller jeg lydkontrol på min bilradio efter installation af et MATCH Plug & Play-lydsystem?


Vi indstiller generelt vores køretøjsspecifikke opsætninger på en sådan måde, at den optimale lyd opnås, når alle lydkontroller på bilradioen er i midterpositioner ("lineær"). Selvfølgelig kan du stadig bruge tonekontrolelementerne til at tilpasse sig din egen lyttesmag, men du skal først vælge den lineære position efter installationen, for i de fleste tilfælde er vores lydopsætning for det køretøj blevet indstillet til perfektion.

7. Hvad hvis jeg senere udskifter min bils originale radio med en eftermonteringsradio, der er tilgængelig hos en specialforhandler?


Dette vil kun resultere i en tilfredsstillende lyd i meget få tilfælde uden at ændre lydopsætningen i Plug & Play-forstærkeren. Bilradioer, der er fabriksinstalleret, inkluderer normalt forprogrammerede lydkorrektionsfiltre til de originale højttalere. Imidlertid har en eftermarkedsradio, der er tilgængelig fra en specialforhandler, generelt en lineær frekvensrespons, så den samlede lydindstilling ikke længere passer i tilfælde af direkte udskiftning. Alt går ikke tabt, du kan stadig lave din egen lydindstilling via vores DSP PC-værktøj for at genvinde de bedste resultater.

8. En passende lydopsætning til mit køretøj er ikke tilgængelig - hvad kan du gøre?


Alle vores DSP-forstærkere giver mulighed for tilpasset lydindstilling ved hjælp af vores letforståelige og intuitive DSP PC-værktøj.

Enhver, der ikke forstår denne proces, kan komme i kontakt med MATCH-specialforhandleren, som helt sikkert kan påtage sig denne opgave mod betaling.

9. Er de bilspecifikke lydopsætninger kompatible, selvom du udskifter de originale højttalere med andre?


Vi fraråder det, for det meste af tiden resulterer dette ekstra arbejde i en dårligere samlet lyd. De eneste undtagelser er MATCH-subwoofere til montering under sæde i BMW-køretøjer - disse resulterer altid i en forbedret lyd. Bortset fra det skal det bemærkes, at vi i vores opsætninger ikke kun kompenserer for utilstrækkelighederne i køretøjets akustik, men også for manglerne ved de eksisterende højttalere.
Ikke desto mindre skal du ikke bekymre dig - hvis du vil udskifte højttalerne, skal du bare bruge DSP i vores forstærkere til at oprette din egen personlige lydindstilling via den brugervenlige DSP PC-Tool-software. Dette sikrer, at du får den allerbedste lyd fra de nyinstallerede højttalere.

11. Hvilken MATCH-subwoofer er den rigtige til mit køretøj?


Her er tommelfingerreglen: Hvad der er muligt, er kun et spørgsmål om, hvad der behager dig. Når du vælger den passende MATCH-subwoofer, er det bedst at være opmærksom på, hvor meget "bastryk" der ønskes, og hvor meget plads der kan ofres i bagagerummet. Ellers er kombinationsmulighederne med hensyn til forstærker og subwoofer valg næsten ubegrænsede.

12. Er der problemer med den diagnostiske funktion af min originale bilradio, når der er installeret en MATCH-forstærker mellem radio og højttaler?


I de senere år har vi optimeret indgangskredsen til vores forstærkere for at forhindre dette. Højttalerdiagnostikken i næsten alle fabriksradioenheder er nu meget kompleks, idet den kræver, at den allerede skal præsentere en vis modstand i forstærkeren for at undgå indtastninger i køretøjets fejllogger. Audiotec Fischers proprietære kredsløb "ADEP" og "ADEP-SB" er unikke i denne henseende og går langt for at hjælpe med at afbøde sådanne problemer.
 

 • Non- destruktiv montering: Tilslut direkte til bilradioer

  Benytter du kun lydpakken fra Match, vil denne pakke installeres non-destruktivt. Det betyder, at der ikke vil være spor efter montering på din bil,  så den bibeholder alle dens bilstereo funktioner. 

  Dette gør naturligvis lydpakken ideel til leasede biler, eller biler,  som du vil skifte dem ud indenfor et år eller to. En komplet bilstereo pakkeløsning monteres, afmonteres og genmonteres nemt. Et bil anlæg pakke som denne er den perfekte lydopgradering, hvorfor de også er populære.

  Med andre ord behøver du ikke skifte den originale bilradio, eller såkaldte autoradioer, da lydpakken tilsluttes direkte til din egen bilradio. Du får også fuld smæk på både bilens front højtalere (de forreste), baghøjtalere og subwoofere via den medfølgende processor. Det er bare fedt! (Du kan naturligvis også opgradere både bilradio og højtalere) 

   

  Genialt audio koncept med komplet lydbillede

   Bliv sat midt i lydbilledet med DSP og lydkomprimering 

  Vores produkter indenfor bilstereo pakkeløsning er produceret af det verdenskendte mærke Audiotec Fischer, der med mange års erfaring er kendt for høj kvalitet, og den medfølgende DSP processer til deres Match produkter er genial. Denne gør det muligt at finjustere lydbilledet efter dine behov, så lyden optimeres helt i top. 

  Denne lydpakke, med intelligente "indsæt og afspil" komponenter har det seneste år bevæget sig ind over bilstereo markedet som en tsunami, og er endeligt kommet til Danmark, hvor det nu gør sit indtog. 

  Match bilstereo pakkeløsning er altså smart fordi;

 • Du behøver ikke erstatte din OE bilradio eller højttalere

 • Du behøver ikke ændre i din bils støm- eller ledningsnet

 • Det har ingen effekt på din bils can/most bus systemer

 • Alle ledninger er forpakket for nemmere installering

 • Den typiske installeringstid er en time

 • Ingen effekt på bilens øvrige komponenter

 • Efterlader ingen spor, hvilket egner sig specielt til leasede biler

 •  

  Kontakt os

  Er du usikker på, hvordan du finder det helt rette lydsystem for dig og din bil, vil vi altid gerne hjælpe dig. Kontakt vores kundeservice enten telefonisk, på mail eller besøg os i vores fysiske butik i Aalborg. Ring på 96 300 250 og hør mere om lydpakken allerede nu.

  Vi sætter en ære i at tilbyde god kundeservice, derfor står vi altid klar med erfaren rådgivning og fornuftige tilbud på vores priser inkl moms. Desuden forhandler vi et væld af tilbehør til vores produkter, så du

  Vi anbefaler naturligvis, at du overlader monteringen til os. For det første fordi du selv slipper for monteringen og for det andet fordi du ved det fungerer fra start af.

   
 • Lydsystemet leveres både som saml-selv-løsning og lad-os-samle-det-løsning.