Søg med nummerplade
Søg fælge på bil
Vælg type
Avanceret fælgesøger
Avanceret fælgesøger
Søg dæk
Dæksøger
Søg snekæder
Find snekæder
 /  R 
 
 

Bilentusiaster med webshop, butik og autoværksted i Aalborg


På Bilxtras webshop finder du et kæmpe udvalg af alt, hvad du måtte mangle til din bil eller motorcykel. Vi forsøger at være en webshop, hvor du kun skal handle ét sted, uanset hvad du skal bruge - og vi sætter en ære i at være forhandlere af biludstyrog bilpleje uanset bilmodel.

Vi forhandler både vinterdæk, sommerdæk og helårsdæk. Vi forhandler fælge i mange forskellige varianter - alt efter hvad du er til, og hvilken bil du ejer.

Hos os finder du alt inden for markedets bedste bilpleje produkter og gadgets til din bil, så du kan blive godt kørende, uanset om du blot kører bykørsel eller skal køre langt på arbejde eller ferie med familien. 

Vi forhandler alt lige fra campingudstyr, skibokse og tagbokse til måtter til din bil, betræk til sæder og sænkningssæt. Så glæd dig til at bladre igennem vores mange sider og lad dig inspirere af vores mange produkter. 

Fysisk butik og autoværksted

Vi er beliggende i Aalborg, hvor vi både har en fysisk butik og et autoværksted, hvor der hver dag kører mange biler igennem. Vi arbejder med alt lige fra reparationer, til service af din bil til påsætning af nye vinduesviskere.

Vi er passionerede omkring vores håndværk og arbejde, og vi sætter en ære i at hjælpe dig med din bil på den bedst tænkelige måde. 

Vi er 5 ansatte, og vi er fordelt på hver vores speciaeområde. Derfor vil vi også altid kunne give dig professionel rådgivning omkring din bil, og har du et spørgsmål til vores produkter på webshoppen, så er du også altid velkommen til at kigge forbi os i butikken. 

Har du lyst til at høre mere om vores webshop, vores butik eller vores autoværksted? Så er du mere end velkommen til at kontakte os lige her.

Åbningstider i butikken

Mandag:  10:00 - 17:30
Tirsdag:  10:00 - 17:30
Onsdag:  10:00 - 17:30
Torsdag:  10:00 - 17:30
Fredag:  10:00 - 18:00
Lørdag:  10:00 - 14:00*
Søndag:  Lukket

* Værkstedet holder lukket om lørdagen.

Adresse

Bilxtra Aalborg
Gl. Gugvej 41
9000 Aalborg

Telefon: 96 300 250
Mail: info@bilx9000.dk
Besøg vores Facebook side

CVR: 25 46 27 42