Søg med nummerplade
Søg fælge på bil
Vælg type
Avanceret fælgesøger
Avanceret fælgesøger
Søg dæk
Dæksøger
Søg snekæder
Find snekæder
 /  R 
 
 
Kategorier
Pris
Brands
Fabrikat:Model:

Hvad er den bedste coating/lakforsegling

Udtrykket keramisk belægning (Coating) henviser til til en flydende, polymer, gennemsigtig belægning, som skal dække og beskytte din bil. Også kaldet Nano-belægning, de bedste keramiske belægninger er kemisk bundet til dit køretøjs lakering ved hjælp af innovativ teknologi til at give et shine, som om bilen er kommet lige ud af showroomet og et panserlignende skjold der beskytter bilen i op til 12 måneder.
 

De fleste keramiske belægninger tilbyder en fantastisk hydrofob beskyttelse, hvilket betyder, at vand vil perle op så snart det rammer overfladen og blot rulle lige af og tager snavs og støv med sig. Påføring af en keramisk belægning er også en mere overkommelig løsning på lang sigt, hvilket reducerer antallet af gange, du har brug for at rengøre din bil og vedligeholde den. Med et holdbart og fleksibelt skjold, der beskytter dit køretøj i længere tid, holder den keramiske belægning din bil som ny med minimal vedligeholdelse.

 

Hvis du overvejer at bruge keramisk belægning til at beskytte dit lakering kan du læse videre for en grundig gennemgang af en de bedste i branchen. Vi har opdelt alle de faktorer, du 

skal overveje, når du vælger din belægning, samt at vælge vores top ti favoritter i 2020.

Der er så mange fordele ved at anvende en keramisk belægning på dit køretøj, herunder:

Beskyttelse: Når lakken på din bil ser ud som om den lige er kørt ud af garagen, har keramisk belægning i sidste ende til formål at beskytte dit køretøj mod bilens omgivelser. Uanset om det er fugleslort, vejsalt eller noget andet, vil en keramisk belægning få bilen til at se nyere og skinnende ud længere.

Let vedligeholdelse: Belægningens hydrofobe evner betyder, at din bil forbliver meget renere i længere tid, og du behøver ikke vaske dit køretøj så ofte.

Forstærket Shine: Belægningens hydrofobe evner betyder, at din bil forbliver meget renere i længere tid, og du behøver ikke vaske dit køretøj så ofte.

Kemisk modstandsdygtighed: Keramiske belægninger er også ofte kemiske resistente, idet de forhindrer forurenende stoffer i at klæbe sig fast på din bils lak og forårsager permanent skade.
 

UV-modstand: Nogle keramiske belægninger er også UV-resistente. Dette betyder, at sådanne belægninger er i stand til at beskytte lakken. Reducerer risikoen for, at maling falmer eller skræller af på grund af solens skadelige UV-stråler.

Omkostninger: I sammenligning med bilvoks, der skal påføres en gang hver tredje måned, er keramisk belægning en mere overkommelig mulighed. Nogle af de diskuterede belægninger kan beskytte dit køretøj i flere år, og de vandafvisende egenskaber betyder, at du også sparer penge på at få din bil renset.

Meguiar’s Hybrid Ceramic detailer

Meguiars Hybrid Ceramic Detailer er en af vores mest solgte lakforseglere og grunden til dette opridser vi her.

Produktet leverer beskyttelse mod skidt, fingeraftryk og fugleklatter på et højt niveau. Produktet er skabt med banebrydende teknologi baseret på en sofistikeret (ja nu bliver det nørdet) Si02 Hybrid keramisk beskyttelse. Denne teknologi skaber en beskyttende hinde over bilens lak hvilket beskyttet mod al irriterende skidt og møg fra vej eller himmel. Dette betyder at din bil vil fremstå som nylakeret og meget flot i længere tid. DU opnår altså et nyvakset look i længere tid, sådan at du altid kan være bekendt, at vise bilen frem til alle og enhver. 
 

Detaileren er med ‘trykfordeler’ hvilket gør produktet super nemt at benytte i hånden, hvilket betyder produktet ikke kræver yderligere hjælp fra enten højtryksrenser eller skumlanse. Produktet kan findes på: https://bilxtra-aalborg.dk/produkt/74131/meguiars-hybrid-ceramic-wax

 
Lavish Ceramic Foam
Ceramic foam fra Auto finesse. Produktet tilføjer et beskyttende lag til din bil der afviser vand, støv og skidt. Produktet er den anden af de to keramiske lagforseglere vi oftest anbefaler til vores kunder. Produktet påføre et hydrofobt Si02 keramisk lag via skumlanse.
 
Den lette og effektive løsning til at tilføje glans og beskyttelse lige efter vask.
Tag din beskyttelse til nye højder med lethed. Lavish ceramic foam er den hurtige og lette måde at påføre et lag keramisk beskyttelse på alle udvendige overflader på dit køretøj, fra maling til glas og alufælge til trim. Påfør blot med skumlanse på et rent, vådt køretøj for hurtig jævn dækning, skyl og tør for glans og beskyttelse og vandadfærd, som du øjeblikkeligt kan se.

Produktet er super nemt at bruge. Du skal bare vaske køretøjet som normalt. Skyl shampooen (Lather fungerer fantastisk samhørigt her) af, og mens køretøjet stadig er våd, påfør Lavish på alle overflader med Snow Foam Lance. Påfør fra bunden af køretøjet til toppen. Skyl grundigt efter påføring. Til sidst tørrer du køretøjet med en klud som Auto Finesse mikrofiberklud

Det var lige kort og præcist om keramisk lakforsegling og hvilke produkter vi anbefaler du benytter til din bil.

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe på 96 300 250 eller skrive en mail på info@bilx9000.dk
 
Caramics paintwork protection kit()Caramics paintwork protection kitVarenr.: Vejl. pris:499,- Nu kun 439 ,-
Læs mere
Auto Finesse Ceramic Wheel protection(AFCeramic)Auto Finesse Ceramic Wheel protectionVarenr.: AFCeramic Pris 299 ,-
Læs mere
Meguiar's Hybrid Ceramic Wax(G190526)Meguiar's Hybrid Ceramic WaxVarenr.: G190526Leveringstid: 1-3 dage Pris 199 ,-
Læs mere
Meguiar's Hybrid Ceramic Detailer()Meguiar's Hybrid Ceramic DetailerVarenr.: Leveringstid: 1-3 dage Pris 199 ,-
Læs mere
Aqua Coat - Hydrofobisk coating 1L.(AQC500)Aqua Coat - Hydrofobisk coating 1L.Varenr.: AQC500Leveringstid: 1-2 dage Pris 139 ,-
Læs mere