Søg med nummerplade
Søg fælge på bil
Vælg type
Avanceret fælgesøger
Avanceret fælgesøger
Søg dæk
Dæksøger

SÅDAN KAN DU GIVE BILVOKS TIL BILEN

Ønsker du at få den showroom-friske glans på din bil - og ønsker at sikre, at den holder? Uanset om du arbejder i hånden eller med en elektrisk buffer, her er BilXtra-guiden til brug af specialiseret voks til at få dine paneler skinnende med en holdbar beskyttende finish.
 
Få af os har den luksus at bruge utallige timer på at forkæle vores køretøjer. Ved at bruge de rigtige bilplejeprodukter tager det kun en brøkdel af den tid at omdanne kedeligt, træt lak til en spejllignende professionel finish.

Dette kan hjælpe med at beskytte dine paneler mod fremtidige skader fra solen plus miljømæssige og kosmetiske faktorer samt opretholde din models skønhed og værdi.

 

Det meste af bilvoks har tendens til at bestå af carnaubavoks, der stammer fra brasilianske palme blade og bruges i mange kommercielle industrier. Derefter suppleres det med andre naturlige voksarter og syntetiske polymerer, som giver din biloverflade den dybe blanke glans i slutningen af ​​bilvoksningen. 
 

SÅDAN (kan du) WAXE EN BIL KORREKT

 Okay okay. Overskriften er måske lidt forvirrende, men det er der en god grund til. Der findes et utal af nuancer for hvordan bilpleje kan udføre og alle har deres egne favorit måneder. Derfor vil vi ikke skrive her hvad der er bedst eller hvad der virker bedst. Vi skriver her i stedet vores erfaringer for hvordan vi har opnåede de bedste resultater. 


Enten kan du give din bil voks med maskine eller i hånden.
For at spare tid, anbefaler du vi at du giver bilvoks med maskine. Det er bare nemmere.

Vi opridser herunder de to metoder:

I hånden

Påfør din bilvoks på bilen. Vi har tidligere anbefalet produkter fra Meguiars eller Auto Finesse og det gør vi igen her.

Dette bør gøres i skyggen og udenfor meget varme områder.

Dette er for at undgå at dit produkt tørrer ind eller sidder for længe på bilen. Hvis det sker, bliver det svært at polere bilen.

Det er vigtigt, at du altid påfører dit favoritprodukt på en tør bil.

Blandes produktet med små vandråber, vil det bliver unødigt svært at polere af.

Det er vigtigt, at du holder dig til et tyndt og jævnt lag voks.

Gør du ikke dette, vil du ikke få det smukke, dybe og glansfulde look som du forsøger at fremhæve med voksen.

Her er det vigtigt at du husker at buffe bilen godt af, inden du påfører nye lag. Der vil ofte stå på etikken hvor længe et lag skal sidde, før du kan påføre et nyt lag.

Vi anbefaler du benytter skum applikatorer til at påføre voksen. De er absorberende, holdbare og fungerer bare. Ofte op til mange gange grundet deres lette vaskbarhed. De er også billige, så skulle uheldet være ude, så er de nemme at erstatte.

Skulle du være uheldig at få striber eller ujævnheder i glansen kan dette løses med en detailer

Gentag processen indtil du er tilfreds.

Med maskinen

Vælg en skumfinishpude til påføring af voks. Denne pude er blød og absorberende, men fast nok til at modstå maskinens tryk. Det er perfekt til enhver form for voks, selv indsæt voks. 

Hvis du bruger en pasta voks, ligesom Meguiars, skal du sprede den på puden, som om du smør et stykke brød. Du kan vende krukken med voks på hovedet og skubbe voks ud i en plastikpose for at gnide den på puden, eller du kan bruge en ren spartel. 

Hvis du bruger en flydende voks eller lakforsegler, skal du dispensere tre 3” vokslinjer rundt om pudens kant.

Hvis du bruger en flydende voks eller lakforsegler, skal du trykke poleren på malingen og sprede voks over et panel, inden du tænder maskinen. Dette vil mindske sandsynligheden for splatter.

Indstil din dobbeltvirkende polermaskine til en maksimal hastighed på 3. Kontroller etiketten på din bestemte voks for specifikke retninger, men generelt er dette den hurtigste hastighed, du har brug for for at anvende voks. Spred voks over panelet, indtil det er jævnt dækket. 

Sluk for din maskine, inden du løfter den af ​​malingen.
Buff med mikrofiberklud. Igen er mikrofiberkluden  din bedste ven. 
 
Nogle produkter giver dig mulighed for at påføre voks på hele køretøjet inden polering, men mange gør det ikke. 

Hvis din voks ikke gør det, kan polering med hånden være mest effektiv.
  
 
Turtle Wax Canauba(OT3)Turtle Wax CanaubaVarenr.: OT3Vejl. pris:199,- Nu kun 159,-
Læs mere
Meguiar's Gold Class Carnauba Plus Premium Wax (Paste) 311 g(G7014)Meguiar's Gold Class Carnauba Plus Premium Wax (Paste) 311 gVarenr.: G7014Leveringstid: 1-3 dage Kun 249,-
Læs mere
Meguiar's Gold Class Carnauba Plus Premium Wax (flydende) 47(G7016)Meguiar's Gold Class Carnauba Plus Premium Wax (flydende) 47Varenr.: G7016Leveringstid: 1-3 dage Kun 249,-
Læs mere