Søg med nummerplade
Søg fælge på bil
Vælg type
Avanceret fælgesøger
Avanceret fælgesøger
Søg dæk
Dæksøger
Søg snekæder
Find snekæder
 /  R 
 
 
Kategorier
Pris
Brands
Fabrikat:Model:

Bilforstærkere til ethvert budget

Du kan skrue ekstra op for musikken med en ordentlig bilforstærker. Vores omfattende sortiment inkluderer forstærkere, der passer til forskellige budgetter og behov.

Se vores samling af bilforstærkere med nogle produkter tilgængelige

Vælg mellem forstærkere fra topmærker

Mærker som Rockford Fosgate og Alpine er repræsenteret i vores store forstærkervalg. 

Deres forstærkere kommer i forskellige størrelser og med forskellige antal kanaler. 

Mange af dem er slanke, stilfulde og diskrete og passer ind i praktiske rum i din bil, så du ikke behøver at forstyrre interiøret for dine passagerer.

Tal med vores team, hvis du er i tvivl

Med en ordentlig forstærker vil du opleve en enorm forskel for din bils lydsystem. Vores venlige kundeserviceteam hjælper dig altid med at matche de bedste bilforstærkere til dit køretøj, hvilket giver dig lyd i højeste kvalitet til en pris, du vil elske. Ring til 96 300 250 for at tale med en af vores eksperter i dag-

RF P400X1(SEC85118)RF P400X1Varenr.: SEC85118Leveringstid: 2-5 dage Pris 3299 ,-
Læs mere
RF T1000-1BDCP Power forstærker(SEC85335)RF T1000-1BDCP Power forstærkerVarenr.: SEC85335Leveringstid: 2-5 dage Pris 7774 ,-
Læs mere
RF T600-4 Power forstærker(SEC85390)RF T600-4 Power forstærkerVarenr.: SEC85390Leveringstid: 2-5 dage Pris 6836 ,-
Læs mere

Har du virkelig brug for en forstærker?

De fleste hovedenheder indeholder indbyggede forstærkere , men de er normalt ikke særlig kraftige. Hovedenheder, der indeholder kraftige forstærkere, har en tendens til mere mod den dyre ende af spektret, hvorefter det ofte er et bedre valg at parre en hovedenhed, der alligevel har preamp -udgange med en dedikeret forstærker.
 
 Der er en række grunde til at inkludere en separat forstærkerkomponent i dit billydsystem, og du har helt sikkert brug for en, hvis du vil:
 

Højere lyd uden forvrængning


 En af nøglefunktionerne ved gode forstærkere er, at de giver dig mulighed for at øge lydstyrken uden at øge forvrængning på samme tid. Hvis du oplever forvrængning på det ønskede lydstyrkeniveau, har du sandsynligvis brug for en forstærker.

Sådan får du strøm til en subwoofer 

Når du tilføjer en subwoofer til et billydsystem, skal du næsten altid tilføje en forstærker på samme tid. Hvis din bilradio ikke har forbindelser, der er specielt designet til en sub, skal du planlægge at tilføje en subwooferforstærker.

For at få mest muligt ud af dine nye højttalere 


Du kan  tilføje nye højttalere til et fabrikslydsystem for at forbedre lydkvaliteten, men en ny hovedenhed og en separat forstærker giver dig langt flere muligheder med hensyn til, hvilke højttalere du installerer.
 
Hvis du ikke har noget imod en lille forvrængning, og du ikke har lyst til at skrue din hovedenhed op til 11, så kan du sandsynligvis springe forstærkeren over og fokusere på din hovedenhed og højttalere. Nogle hovedenheder har nok strøm til at levere relativt forvrængningsfri lyd, og tilføjelse af en high-pass crossover kan hjælpe med at rydde op.
 
En anden faktor at overveje er, om din hovedenhed indeholder forforstærkerudgange eller ej. Disse udgange omgår den indbyggede forstærker og sender et rent signal til en ekstern forstærker.
 
Hvis din hovedenhed ikke har forforstærkerudgange, skal du finde en forstærker, der har indgange på højttalerniveau. Den anden mulighed er at bruge en højttaler til linjeniveau konverter. Selvom begge disse metoder har en tendens til at indføre støj eller forvrængning, er den eneste anden mulighed at købe en ny hovedenhed.
 
Selvom opgradering af din hovedenhed før tilføjelse af en forstærker indebærer at bruge flere penge, vil det give de bedste resultater. Når du arbejder med en anstændig hovedenhed til at begynde med, er det meget lettere at finde den rigtige bilforstærker .
 

Kanaler og andre forstærkerfunktioner

En af de vigtigste differentierende faktorer mellem forstærkere er, hvor mange kanaler de har. De fås i flere konfigurationer, fra mono til seks kanaler, som hver især er bedst egnet til forskellige højttaleropsætninger.
 
Der kræves mindst én kanal til hver højttaler, men det er også muligt at bruge mere end en forstærker i et enkelt billydsystem. For eksempel kan en 4-kanals forstærker levere fire koaksialhøjttalere, og en separat monoforstærker kan bruges til en subwoofer.
 
Der er også forskellige kanalkonfigurationer, der vil fungere bedst med komponenthøjttalere, så hver forstærker skal matches til det system, den skal strømforsynes med. Nogle forstærkere har lavpas- eller højpasfiltre indbygget, hvilket gør dem perfekt egnet til at drive woofere eller diskanthøjttalere. Andre forstærkere har variable filtre, basforstærkning og andre funktioner.
 

Betydningen af ​​magt i billydforstærkere

Forstærkerens effekt refererer til den effekt, den kan sende til højttalerne. Da hele pointen med en forstærker er at øge lydsignalstyrken, er forstærkerens effekt en af ​​dens mest vitale statistikker.
 
Nøgleværdien her er RMS , men der er ikke noget specifikt nummer at kigge efter. Forstærkerens RMS skal tilpasses højttalernes effekthåndtering, hvilket er forskelligt i hvert billydsystem.
 
Et optimalt forhold at skyde efter er et RMS, der er et sted mellem 75 og 150 procent af den effekt, som højttalerne kan håndtere, og det er bedre at overmande højttalerne end at underdrive dem kraftigt.