Søg med nummerplade
Søg fælge på bil
Vælg type
Avanceret fælgesøger
Avanceret fælgesøger
Søg dæk
Dæksøger
Søg snekæder
Find snekæder
 /  R 
 
 
Kategorier
Pris
Brands
Fabrikat:Model:

BILHØJTTALERE TIL LYD FANATIKERE 

Nægter du at gå på kompromis med din lydoplevelse, når du kører rundt i bilen? Vi ved, at har man først oplevet god lydkvalitet, er det svært at gå tilbage. Derfor sætter vi hos BilXtra Aalborg en dyd i, at lyden altid er af god kvalitet, så turen bag rattet bliver en fornøjelse.

Derfor finder du et stort udvalg hos os produkter som bilhøjttalere i alle størrelser fra top kvalitetsbrands som Pioneer, Alpine, JVC og Rockford Fosgate

Vi ved, at der findes en del forskellige bil højttalere. Vi ved også, at det kan være en jungle finde de højttalere til netop din bil. Nogle vil måske kalde det lettere sagt end gjort.

Det er dog super vigtigt, at vi finder produkter og den rigtige model højttaler til dig og din bil. Højttalere er nemlig lavet til at optimal lyd på deres placering i bilen. Det betyder, at hvis du placerer en højttaler det forkerte sted i bilen, så får ikke den store lydoplevelse, som du leder efter.

Du finder i denne kategori 3.5", 4", 5,25", 6,5" 4x6", 5x7", 6X9" og 6x8" højttalere. Disse produkter spiller forresten MEGET godt.

Eksperter i højtalere til bil

Vi er eksperter i lyd og bilstereo her hos BilXtra, for vi har end 30 års erfaring indenfor optimale lydoplevelser i bilen. Leder du efter en bestemt model højttaler, så hold dig ikke tilbage med at kontakte vores kundeservice, for vi guider dig i alle bilhøjttalere i alle biler fra Audi til VW.

Vores egen René har bygget bilstereo i biler siden starten af 80'erne, og kan derfor give gode tilbud på hurtig montering.

Ønsker du at modtage rådgivning, information eller et godt tilbud, der kan gøre dit valg lettere, kan du altid kontakte os.  Vi er klar over, at det kan være svært at finde rundt i vores mange populære produkter, fordelt på mange kategorier, derfor hjælper vi gerne med at finde dit næste bil anlæg. Du er desuden velkommen til at lægge vejen forbi vores fysiske adresse i Aalborg og se vores tilbud.

 

Guide til køb af bilhøjttalere 

Vi vægter vores kundeservice højt, derfor sikrer vi os altid, at du er godt informeret omkring vores produkter, hvorfor vi har en guide her på siden. Når du skal købe de bedste model af bilhøjttalere til din bil, er der nemlig vigtig information, du skal overveje:

 

Komponent kontra koaksial

Den første er, om du skal vælge komponent- eller full-range (koaksial) højt talere. Her er de vigtigste detaljer at overveje.

Komponenthøjttalere giver bedre lyd, men er dyrere. Højttaler eller koaksialhøjttalere er billigere og lettere at installere, da du typisk kan finde udskiftninger, der er direkte udskiftninger til OEM-enhederne.

Er lyden den store faktor for dig, når du skal købe nye bilhøjttalere, skal du købe komponenthøjttalere. Hvis dit budget ikke tillader det til disse produkter, leverer mange full-range højttaler systemer fantastisk lyd. Højttalere i fuld rækkevidde er også af den populære muligheder, hvis du planlægger en DIY-installation og ikke har meget erfaring. 

 

Ny bilhøjttalers størrelse og konfiguration

Inden du køber nye bilhøjttalere, skal du finde ud af, hvilken slags højttalere du vil udskifte. En mulighed er at fjerne dine eksisterende højttalere og måle dem. Hvis det ikke virker, kan mange butikker, der sælger bilhøjttalere, slå størrelse og konfiguration op på dit køretøjs fabriksinstallerede højttalere. 

Hvis din bil eller lastbil kom fra fabrikken med bilhøjttalere i fuld rækkevidde, og du planlægger at udskifte disse højttalere med nye, der også har fuld rækkevidde, er det især vigtigt at kende størrelse og konfigurationen. I de fleste tilfælde vil du kunne købe nye højttalere, som du kan slippe ned i de eksisterende højttalerbeholdere.

 

Bilhøjttalere Power Handling

Højttalerne skal klare effektbelastningen på hoved enheden eller den eksterne forstærker. Effekthåndtering er mængden af ​​energi (målt i watt), som højttalerne kan levere uden at forvrænge. Den mest almindelige måling er værdien root-mean-square (RMS). 

Når du ser på højttalere, skal du være mere opmærksom på RMS -effektværdien end på den maksimale effekthåndteringsgrad.

Mens sidstnævnte refererer til, hvor meget kontinuerlig strøm et højttalersystem kan håndtere, refererer spidsværdien til den maksimale effekt, som en højttaler kan levere i korte bursts.

Hvis du også køber en ny hovedenhed , har du mere plads til at sikre, at dine effektniveauer ikke overstiger, hvad din generator kan levere.

 

Bilhøjttalers følsomhed

Følsomhed refererer til, hvor meget strøm højtalere til bilen kræver for at slukke et givet lydstyrkeniveau. Bilhøjttalere med højere følsomhed kræver mindre strøm. Hvis du har en anæmisk fabriksstereo, skal du købe højttalere med et højt følsomhedsniveau. På den anden side har højtalere til bil med lav følsomhed en tendens til at fungere fint med kraftige eksterne forstærkere. 

For at bestemme det rigtige følsomhedsniveau for dit system skal du finde ud af, hvor meget strøm der trækkes af hovedenheden og eksterne forstærkere. 

Bilhøjttalers byggekvalitet

Mange OEM-højttalere er fremstillet af materialer af relativt lav kvalitet, der nedbrydes over tid. Opgradering af kun højttalerne kan give overlegen lydkvalitet, selvom du lader alt andet være i fred. Din investering vil vare længere, hvis du leder efter højttalere, der er lavet af materialer af høj kvalitet. 

 

Her er nogle tips, du skal huske på, når det kommer til byggekvalitet: 

Gummi omgiver er mere holdbare og har en tendens til at vare længere end skum eller klud.

Stive, lette bashøjttalermaterialer, som polypropylen blandet med glimmer eller metalbelagte syntetiske stoffer, holder længe og giver en fantastisk basrespons.

Tweeter -materialer som polypropylen, silke, keramik og metal er ofte æstetiske overvejelser.