Søg med nummerplade
Søg fælge på bil
Vælg type
Avanceret fælgesøger
Avanceret fælgesøger
Søg dæk
Dæksøger
Søg snekæder
Find snekæder
 /  R 
 
 
Kategorier
Pris
Brands
Fabrikat:Model:

Alt i radio til bilen

Find den type radio der passer dit behov - Vi har et stort udvalg af 1-din, 2-din og bilmodel specifikke radioer i alle prisklasser. Vælg selv om du har brug for DAB radio, Bluetooth streaming, Apple CarPlay, AUX/USB indgang eller måske det hele på en gang? Er du i tvivl om hvilken radio, der passer til din bil? Så er du velkommen til at kontakte kundeservice. 

Hvilken radio er optimal til din bil?

Hovedenheden er kontrolcentret for dit bils lydsystem. Ofte omtalt som en bilradio (fordi de fleste af dem inkluderer en radio), kan denne enkelt komponent have en enorm indflydelse på, hvor godt dit system lyder, hvordan dit bindestreg ser ud, og hvor let du har at gøre ting som at skifte input under kørsel.
 
At vælge en hovedenhed kan være skræmmende. De er ofte dyre, og at vælge den forkerte kan dårligt påvirke, hvordan systemet lyder. Hvis dette er en opgradering, du er interesseret i, men du ikke er sikker på, hvor du skal starte, vil vi lede dig igennem nogle af de vigtigste faktorer, du skal overveje, når du vælger en ny hovedenhed.
 

Udskift din bilradio

Der er fire primære faktorer, der kan påvirke egnetheden af ​​en hovedenhed til brug i et givet billydsystem. Afhængig af den specifikke situation vil nogle af disse faktorer være vigtigere end andre
 
Budget
Når du opgraderer et billydsystem, er det vigtigt at være realistisk. Alle kan bygge et dræbende lydsystem ved at kaste nok penge på problemet, men ikke alle har den mulighed. Derfor er det vigtigt at tænke over, hvad du vil, overveje de andre komponenter, du måske skal købe, og vælge en hovedenhed, der passer til dit budget.

Strøm 
Dette refererer til den lydudgang, hovedenheden sender til dine højttalere. Mere strøm betyder højere lyd og mindre forvrængning ved mellemstore og høje lydstyrkeniveauer, men tilslutning af en kraftfuld hovedenhed til svage højttalere giver ikke gode resultater.

Æstetik 
Den måde, en hovedenhed ser ud på, vil være vigtigere for nogle mennesker end andre. Hovedenheden er ofte et midtpunkt i stregen af ​​et køretøj, så det er vigtigt at vælge noget, der ikke ser grimt ud. I nogle tilfælde kan æstetik endda få dig til at forlade den originale hovedenhed på plads.
Funktioner : Grunden til at vi bruger udtrykket "hovedenhed" i stedet for "bilradio" er, at en hovedenhed kan klare så meget mere end bare grundlæggende radioopgaver. Hvis en bestemt funktion er vigtig for dig, f.eks. Bluetooth- eller MP3 -kompatibilitet, skal du sørge for at fokusere på det.
 
Enhver, der arbejder på et budget, vil gerne finde en hovedenhed, der opfylder eller overstiger hans eller hendes behov i de andre kategorier uden at bryde banken. En person, der forsøger at bygge det perfekte lydsystem ét stykke ad gangen, vil dog have forskellige prioriteter. Med det i tankerne tager vi et mere dybtgående kig på de forskellige kvaliteter, du skal kigge efter i en stor hovedenhed.
 
 
Formfaktor: Single vs. Double DIN

Inden processen med at vælge en hovedenhed kan begynde, er det vigtigt at tjekke instrumentbrættet på det køretøj, den skal bruges i. De fleste hovedenheder passer ind i to størrelseskategorier, der omtales som enkelt DIN og dobbelt DIN , og de fleste køretøjer har enten en enkelt eller dobbelt DIN -stikkontakt.
 
Hvis den eksisterende hovedenhed er ca. 50 mm høj, skal udskiftningen overholde den enkelte DIN -standard. Hvis den eksisterende enhed er 100 mm høj, kan enten en enkelt eller dobbelt DIN -hovedenhed bruges. En afstandsstykker er imidlertid nødvendig for at installere en enkelt DIN-hovedenhed i en dobbelt-DIN-beholder.
 
Eftermarked vs. originalt udstyr
Når du begynder at tænke på æstetikken i en hovedenhed, er en bekymring, som mange mennesker har, at en eftermarkeds hovedenhed ikke ser rigtig ud. Selvom en korrekt installeret bilradio vil se lige så ren og professionel ud som den originale radio, er det rigtigt, at nogle bilradioer på eftermarkedet bare ikke matcher resten af ​​bindestreg.
 
At lade det originale udstyr (OE) hovedenhed på plads er typisk ikke den bedste idé, men det er en mulighed, hvis det er formet mærkeligt, eller du bare vil holde fast i OE -looket af æstetiske årsager.
 
 
Hvis en OE -hovedenhed allerede har alle dine andre ønskede funktioner, kan du helt sikkert springe over at købe en ny hovedenhed og bare installere en ny forstærker og førsteklasses højttalere . Det giver typisk ikke den bedst mulige lyd, medmindre OE -hovedenheden har forforstærkerudgange, fordi den type opsætning typisk vil resultere i en vis lydforvrængning.
 
Hvis den originale udstyrshovedenhed har forforstærkerudgange, eller hvis bilen har en fabriksforstærker, kan OE -hovedenheden sidde på plads og installere en flot forstærker og højttalere.
 
Hvis du vil opgradere hovedenheden, men du er bekymret for, at det ikke ser rigtigt ud, når du er færdig, skal du være særlig opmærksom på, hvordan dine muligheder ser ud, når de tændes og slukkes. Du kan også søge efter billeder af køretøjer som din for at se, hvad der har fungeret for andre mennesker.
 
Få den perfekte lyd i din bil
De rigtige lydkilder til hovedenheden afhænger af personlig præference, da alle har et mediebibliotek, der består af forskellige mængder kassetter, cd'er, MP3'er og andre digitale musikfiler.
 
 
Afhængigt af hvad du har i din egen samling, vil du måske lede efter en hovedenhed, der kan afspille:
 
Kassettebånd
Kompaktskiver
DVD'er
Blu-ray-diske
Apple CarPlay
Selvom kassetter er udfaset fra OE -hovedenheder, kan nogle dobbelte DIN -hovedenheder eftermarkedet afspille både kassetter og cd'er, og der er også hovedenheder, der inkluderer CD -skifterbetjeninger.
 
Andre enheder er i stand til at afspille digitale musikfiler, herunder MP3, AAC, WMA og andre, der er brændt til cd'er, og der er også in-dash-cd-skiftere, der passer ind i dobbelt-DIN-formfaktoren.
 
Hvis hele dit mediebibliotek er digitaliseret, vil du måske lede efter en mekanisk hovedenhed. Udtrykket "mekanisk" angiver, at der ikke er bevægelige dele inde i disse hovedenheder. Da de ikke er i stand til at afspille cd'er eller kassetter, kan du afspille musik fra USB -stik, SD -kort eller interne harddiske.
 
Ud over disse muligheder inkluderer hovedenheder typisk en slags radiotuner. Bortset fra den grundlæggende AM/FM -radio, som de fleste hovedenheder tilbyder, vil du måske lede efter en hovedenhed, der indeholder en HD -radiotuner eller en, der er kompatibel med satellitradio .
 

Anvendelse af hovedenhed

En hovedenhed, der har fantastiske funktioner og ser glat ud, vil ikke nødvendigvis være let at bruge. Da hovedenheden er kommandocentralen, som du vil bruge til at styre hele dit lydsystem dagligt, er brugervenlighed afgørende.
 
Denne faktor er let at overskue, men det er også en førende årsag til købers anger. Selvom du køber en hovedenhed online, er det en god idé at kigge efter en displaymodel i en lokal butik for at prøve kontrolelementerne.
 
Hvis du kan finde en displaymodel, skal du placere dig selv, så den er placeret nogenlunde, hvor den ville være, når du kører i din bil. Forestil dig, at du kører, og kig forbi. Hvor let er det at se displayet og betjeningselementerne? Nå frem, og prøv at betjene betjeningsknapperne. Hvor let er det at finde og bruge betjeningselementerne uden at kigge?
 
Hovedenheder med mange små knapper eller skærme, der er svære at læse, ser måske godt ud og har alle de rigtige funktioner, men den samlede oplevelse er usandsynligt tilfredsstillende.
 

Hovedenhedens strøm

For audiofiler er strøm en af ​​de vigtigste faktorer i processen med at konstruere et lydbillede. Imidlertid er det typisk forstærkerens effekt, der gør folk begejstrede. Gode ​​lydsystemer omgår den indbyggede hovedenhedsforstærker med RCA-lineudgange.
 
Der er to grunde til at overveje hovedenhedens strøm. Hvis du bygger et lydbillede på et budget, og at få den bedst mulige lyd ikke er så vigtig for dig, så er det vigtigt at finde en hovedenhed, der har tilstrækkelig effekt.
 
Det er også muligt at bygge et lydbillede stykkevis, i så fald vil du gerne finde en hovedenhed, der har en god indbygget forstærker og RCA-linjeudgange. Det giver dig mulighed for at nyde god lyd lige fra flagermuset, og du vil stadig kunne slippe en god forstærker i mixet senere.
 
Måden at bestemme effekten af ​​en indbygget forstærker på er at se på RMS-værdien . RMS refererer til root-mean-square, og dette tal er faktisk meningsfuldt på en måde, som reklametermer som "peak power" og "music power" ikke er. Imidlertid er hovedenheder typisk ikke i stand til at udsende den fulde RMS -værdi på tværs af alle fire højttalerkanaler på én gang. Det kræver også mere strøm at producere bas end andre frekvenser, så du kan typisk forvente en vis forvrængning, medmindre du bruger en højpas -crossover.