Søg med nummerplade
Søg fælge på bil
Vælg type
Avanceret fælgesøger
Avanceret fælgesøger
Søg dæk
Dæksøger
Kategorier
Pris
Brands
Biltype:

Anlæg, højttalere og GPS til motorcyklen

Tjek vores udvalg af GPS, anlæg og højttalere til motorcyklen, og bestil i dag med hurtig levering – eller hent selv i butikken i Aalborg. Så kan du hurtigt få vellyd på vejen, og får nemmere ved at finde vej.

 

Det er ikke kun bilen, du skal have vellyd i. Også motorcyklen kan udstyres med et fedt anlæg med ekstra gode højttalere. Højttalerne kan placeres enten i kåben, på styret eller i styrthjelmen i form af trådløse Bluetooth højttalere, der både kan bruges til musik, radio og når du taler håndfrit i mobiltelefonen.

Tilsvarende kan du også få multimedieanlæg, så du kan afspille video eller spejle mobilskærmen på. Det gør det muligt at betjene mobilen, uden at skulle have fat i den med hånden. Så kan du nemt tage et indgående opkald, eller bruge mobiltelefonens GPS og få tydelige kørselsanvisninger på multimedieskærmen.

Endelig kan også få særlige GPS-anlæg, som er specielt udviklede til brug på en motorcykel. De har også en pæn stor skærm, som giver plads til let overskuelige kort og ruteanvisninger på skærmen. På den måde er du sikker på, at du altid kan finde vej.

Det er også muligt at købe pakker med både anlæg og højttalere, ligesom vi har multimedieenheder, der kombinerer radio, forskellige lyd-afspillere, håndfri telefoni og GPS i en og samme enhed.

Stereo- og multimedieanlæg til motorcyklen

Hos BilXtra finder du autoradioer til motorcyklen fra Alpine, JVC og Kenwood, samt andre udvalgte mærker som har specialiseret sig i lyd og stereo til motorcyklen.

Radiodelen i anlæggene kan fås med enten traditionel FM-radio, DAB+ eller begge dele. Mange af radioerne er også udstyret med USB-stik eller mulighed for at afspille musik fra hukommelseskort.

Vandtætte højttalere til motorcyklen

Vil du have opgraderet lyden på motorcyklen, kan du få særlige højttalersæt til motorcykler. De fleste er specialdesignede højttalerenheder, som kan bygges ind i kåben.

Du kan også få højttalere til motorcyklen, som kan sættes fast på styret med solide beslag. Derved kan du sætte dem, så de ikke kommer til at skygge for speedometeret og andre instrumenter, eller kommer i vejen, når du skal betjene greb og kontakter på styret.

Selve højttaleren og kabinettet er som regel vandtæt, så du ikke få problemer med højttalerne på grund af vand i enheder eller kontaktpunkter.

Køb lyd-, billed- og GPS-udstyr til motorcyklen hos BilXtra

Hos BilXtra i Aalborg finder du alt i lyd-, billed- og GPS-udstyr til motorcyklen. Vi har åbent på nettet hele døgnet, og i butikken alle dage undtagen søndag.

Er du ikke vild med at skulle rode med montagen af dit nye udstyr på motorcyklen, kan du også få det monteret på vores værksted.

Så rul op, klik dig ind på det anlæg eller de højttalere til motorcyklen, du drømmer om, og bestil dem i dag. Har du spørgsmål, sidder vores kundeservice klar med svar på mail, telefon og Facebook.