Søg med nummerplade
Søg fælge på bil
Vælg type
Avanceret fælgesøger
Avanceret fælgesøger
Søg dæk
Dæksøger
Søg snekæder
Find snekæder
 /  R 
 
 

Dækskift med dækhotel i Aalborg

BilXtra Aalborg tilbyder hjulskift på 30 minutter!

Prisen er 399 for hjulskift. 

Opbevaring af dæk på dækhotel i Aalborg

Vi tilbyder dækopbevaring året rundt.

Dertil tager vi 299,- for 6 måneders opbevaring.

Ring til os for et tilbud ☎ 96 300 250

Send en besked her

 
Hvor lang tid tager et hjulskifte?
Et hjulskifte tager hos os normalt kun 30 minutter. Tiden kan variere i særlige tilfælde. Vi laver ca. 950 hjulskift om året, og vi har også tid til at skifte dine hjul mellem sommer og vinter, bare rolig.

Hvad er forskellen mellem dæk- og hjulskifte?
Forskellen mellem et dækskift og et hjulskifte er meget simpel. Ved et hjulskifte skifter vi hele hjulet, det vil sige både dæk og fælge, ud med et andet hjul.Dækhotel Aalborg
Ved dækskifte skifter vi dæk mellem fælge. Det vil sige at vi flytter dæk fra en fælg til en anden fælg. Typisk når vi udskifter dæk på helårsfælge.

Hvad skal jeg være opmærskom på?
Har du alufælge med låsebolte på bilen, skal du huske at medbringe låseadapteren til fælgene.

Hvornår skal jeg have nye dæk?

Vi anbefaler at man skifter dæk når de rammer spæregrænsen for hvor meget gummi der skal sidde på dækket. Dette er gældende for både sommer, vinter og helårsdæk. På vinterdæk anbefaler vi samtidigt at man skifter dæk hver 4 vinter.

Vi anbefaler dette fordi gummi overtid bliver stift og hårdt. Det betyder, at de lameller som skal åbne sig og sikre din bremselængde forkortes, ikke længere fungerer optimalt, hvorved din bremselængde kan forøges ekponentielt som tiden går. Vi forbeholder os retten til at nægte påsætning af dæk der er enten meget gamle, eller meget slidte.

Der er ingen måde at fortælle nøjagtigt, hvor længe et dæk holder. Dækkets levetid og kilometertal afhænger af en kombination af faktorer: dets design, førerens vaner, klimaet, vejforholdene og den pleje, der lægges i dækkene.

Efter fem år eller mere i brug skal dine dæk efterses grundigt mindst en gang om året af en professionel.

Hvis dækkene ikke er blevet udskiftet 10 år efter fremstillingsdatoen, anbefaler vi som en sikkerhedsforanstaltning at udskifte dem med nye dæk. Selvom de ser ud til at være i brugbar stand og ikke er slidt ned til slidbanens indikator. Dette gælder også reservehjul.

Korrekt pleje forlænger dækkets levetid
Du kan øge dit dæks levetid ved at opretholde det korrekte lufttryk, udføre regelmæssige dækrotationer og køretøjsvedligeholdelse. Du kan læse meget mere om dæk her
 
Kan i bestille nye dæk til mig?
Hvis du kan oplyse os den korrekte dæk størrelse kan vi nemt bestille nye dæk hjem til dig. Det er afgørende for din sikkerhed at dæk størrelsen passer til din bil, da din bils funktioner ellers kan sættes ud af spil. Herunder styrebokse, speedometer m.m

Kan i lave en ekstra god pris til mig?
Vi laver ikke særlig tilbud på billige dæk. Vi matcher istedet tyske priser og tysk moms. Det betyder, at vi springer de danske dæk importører over og hente dæk direkte. Dermed sparer du mellem 40-60% merpris.

Hvordan kan jeg bestille tid?
Du kan bestille tid til skift af dæk, hjul og fælge direkte via linket i foroven i denne artikel. Alternativt kan du også ringe direkte på 96 300 250 eller bestille på info@bilx9000.dk