Søg med nummerplade
Søg fælge på bil
Vælg type
Avanceret fælgesøger
Avanceret fælgesøger
Søg dæk
Dæksøger

Top professionelt og passioneret værksted i Aalborg


Siden år 2000 har mit værksted udført alle slags opgaver af reperationer, behandling af special fælge, dæk, styling og bilstereo. Jeg har en personlig holdning om at mine kunders tilfredshed går forud for min egen. Dermed siger jeg naturligvis, at jeg først er tilfreds, når du som kunde, er tilfreds med det stykke arbejde du har fået udført hos mig.

Jeg står mandag til fredag fra 10 til 17.30 fuldt ud til rådighed for dig. Det samme gør mine kompetente kolleger.

Når du vælger mit værksted, BilXtra, tilbyder vi dig naturligvis fabriksgaranti og stempel i bogen. Vi benytter udelukkende OE stumper til din bil, hvilket 100% garanterer, at fabriksgarantien holder.
Som yderligere bonus nægter vi at opkræve mærkeværkstedernes skyhøje timepriser. Jeg tror fast og holdigt på, at Nordjyderne ikke bør betale skyhøje priser til deres værksted. Istedet vælger jeg at tilbyde et billigere alternativ hvor kvaliteten stadig er helt i top. Det mener jeg er nordjysk kvalitet.

Du er naturligvis altid mere end velkommen til at ringe til mig på 96 300 250 for at få et uforpligtende tilbud. Er du mere til skriftlig kommunikation kan du frit benytte kontakt formularen forneden, eller skrive til en af mine kolleager på Facebook eller Instagram.

Jeg vedhæfter naturligvis et link du kan skrive på.
Som afsluttende note vil jeg sige, at vi ikke lever af at reparerer biler.
 
Vi lever af at holde dig kørende.


De aller bedste hilsner
René Nielsen, Ejer BilXtra
 
BilXtra Aalborg er et lille kompetent værksted placeret på Gl. Gugvej lige ved motorvejstilkørslen ved Aalborg. Værkstedets mekaniker team består afveluddannede, kompetente og passionerede mennesker med stor interesse i biler i alle prisklasser. Vores team er særligt uddannet i bilstereo og special fælge hvor udvalget ligger på ca. 48.000 forskellige fælge.  

På bilstereo fronten bryster vi os med, at være landets førende eksperter i lyd oplevelser bil alle biler. Nye som veteraner.

 Vores ekspertise omfatter, men begrænser sig ikke til; Radio enheder medBluetooth, Apple Car play, Android Carplay.

Alle former for subwoofers. Alle former for tweeters og diskanter. Alle former for højtalere. Plug’n’play moduler med mere.

Vi bryster os samtidigt med at være landets førende leverandør og montør af sound boosting enheder. Soundboosting giver din bil ekstra lyd, leveret digitalt via høj kvalitets højttalere.

Her er 6 grunde til at vælge BilXtra som DIT værksted i Nord Jylland.
  1. Vores ekspertise omfatter alle brands af biler og opdaterer os løbende med de nyeste biler og teknologier.
  2. Du beholder altid garantien.
  3. Du beholder garantien, fordi vi altid benytter OE stumper til din bil.
  4. Vi matcher i langt de fleste tilfælde de tyske priser, og i nogle tilfælde også den tyske moms. Derfor er du altid garanteret, at din pris er så lav som muligt (uden det tager af kvaliteten)
  5. Ved service eftersyn kan tjekke eventuelle opdateringer til din bils styresystemer og specialudstyr.
  6. Vi sørger altid for din sikkerhed er i top.
 
Værkstedets ekspertise omfatter alle bilmærker, diesel, benzin og el. Vi er samtidigt kompetente indenfor både personbiler, samt varebiler.  Det betyder, at næsten ligegyldigt hvilken bil du afleverer hos os, så er vi komptente nok til at udføre enhver opgave.
 

Få et godt tilbud på en værkstedsopgave:


Som nævnt udfører vi stort set alle former for opgaver på vores værksted. Har du problemer med din nuværende bil, eller ønsker du undervogn, bilstereo, angeleyes eller andet i din bil?

Du er ALTID velkommen til at indtaste dine informationer herunder, samt en udførlig beskrivelse hvilken type opgave du ønsker et tilbud på. Du må meget gerne skrive så mange informationer som muligt i feltet "Beskrivelse".


Vi bestræber os for at besvare din henvendelse indenfor 24 timer. Når vi det, af uransaglige årsager ikke, er du mere end velkommen til at tage kontakt via nedenstående link.
 
Når du er færdig, trykker du "Send" - Du vil derefter blive kontaktet af en af vores mekanikere med en pris på den ønsket opgave.
 
I ferieperioder kan der forekomme længere svartider.
 

 

 

 

 

 


Vores kunder

?Vi bryster os med at være et top værksted i nordjylland, men vores kunder kommer fra nær og fjern i landet. Vi har de sidste mange år serviceret biler fra skagen til københavn, og enkelte svenske samt norske biler. Vi er så sikre i vores sag og fag, at vi tør give tilfredsgaranti på vores værksted. Det betyder, at vi ikke er tilfredse, før du er tilfreds.