Søg med nummerplade
Søg fælge på bil
Vælg type
Avanceret fælgesøger
Avanceret fælgesøger
Søg dæk
Dæksøger
Søg snekæder
Find snekæder
 /  R 
 
 

Undervognsbehandling i Aalborg

Undervognsbehandling Aalborg

BilXtra er dit lokale autoværksted, der er beliggende på en attraktiv lokation i Aalborg. Ikke langt fra motorvejsafkørslen finder du vores værksted. Uanset om du kommer fra syd, nord eller centrum, så har du mulighed for at køre direkte hen til os med din bil. Hos BilXtra sørger vi for, at din bil igen er klar til at indtage de danske motorveje. Det er vigtigt, at du passer godt på din bil, så du forlænger dens levetid. Derfor anbefaler vi, at du med jævne mellemrum får foretaget et tjek af din bils undervogn.   

Du kan bestille tid


Det er vigtigt at slå fast, at din bil ikke har garanti for udefrakommende rustskader, men med en undervognsbehandling vil du få din bil til at holde længere. Grundet det danske klima anbefaler vi dig, at du får lavet en undervognsbehandling mindst hvert andet år. Det danske klima er nemlig ikke det mest optimale for biler. Husk nu at beskyt din bil mod fugt og rust.

Måske tænker du at det kun er de gamle biler, der har brug for en omgang rustbeskyttelse, men så tager du desværre fejl. De nye biler risikerer nemlig også at få forkortet deres levetid på grund af klimaet, hvis der er manglende beskyttelse. Når det er vigtigt at beskytte din undervogn og hulrum, da disse er særligt udsatte grundet vejgrums, sne, salt og vand, som hvirvles op under bilen, når du kører på vejene.

 

Få en undervognsbehandling hos BilXtra

Aalborg Hos BilXtra tilbyder vi dig en komplet undervognsbehandling til din bil. Vores anbefaling til dig lyder på, at få bilen ordentligt behandlet i undervognen. Allerede fra at din bil er helt ny, bør du få den rustbeskyttet, da de oftest ikke er produceret til det danske klima. Jo tidligere du starter din beskyttelse af bilen, des bedre er det for din bil. Vi anbefaler dig derfor, at du får tjekket undervognen for, om den har brug for rustbeskyttelse mindst hvert andet år.

Det er særligt vigtigt, at du får beskyttet din bil mod rust, hvis du bor i byen. Om vinteren spreder byer som Aalborg issmeltende vejsalt på gaderne for at forhindre dem i at blive farligt glatte. Det er gode nyheder for den offentlige sikkerhed, men dårlige nyheder for din undervogn. Det skyldes blandt andet at salt fremskynder dannelsen af rust, når det kombineres med vand og ilt. Over tid og særligt om vinteren akkumuleres det under dit køretøj og påbegynder hermed skaden på din bil.
 

Tjek din undervogn for tegn på rust

Du skal først og fremmest huske at inspicere din bil og dens undervogn regelmæssigt for tegn på rust. Du bør også være opmærksom på områder som skærme og ikke umiddelbart synlige områder, da de også er eksponeret for rust. Tegn på rust er ikke altid indlysende. Selv noget så uskyldigt som en lille ridse eller nick kan skabe problemer. Hold øje med små ridser og behandl dem, inden de begynder at erodere.

Du bør også være ekstra opmærksom på mørke pletter i malingen, da disse normalt er symptomer på rustende metal nedenunder. Det er vanskeligt at kontrollere undervognen, hvis din bil sidder lavt, og du ikke har udstyr til at hæve den. Hos BilXtra kan du heldigvis få den hjælp som du har brug for, og vi hjælper dig meget gerne med at inspicere den, næste gang du kommer forbi til et olieskift eller andet tjek med bilen. Husk, at du altid kan kontakte os på telefon 96 30 02 50, hvis vi skal hjælpe dig.
 

Rustbeskyttelse af din bils undervogn

Der er flere muligheder for sig, når det kommer til rustbeskyttelse af din bils understel. Du kan enten selv gøre det eller få det gjort på vores værksted i Aalborg. Den første mulighed er få undervognen olieret med en rustbeskyttende spray. De fleste er enige om, at dette er den bedste måde at gøre det på, da den oliebaserede væske kan krybe ind i hver en revne og krølle for optimal beskyttelse. Du kan også bruge en tykkere fugespray, men sørg da for at rengøre undervognen helt, inden den påføres, ellers risikerer du at klemme sten og ætsende materialer fast.

Du må gerne være generøs, når du anvender rustbeskyttelsesmidler på bremser og brændstofledninger, da det er de dele på undervognen, der er mest udsat for rust. Når du anvender et rustbeskyttelsesmiddel, fungerer det som en barriere mod fugt, salt og andre skadelige stoffer. Husk, at det aldrig er for sent at rustbeskytte din undervogn.

Du kan også bruge et elektronisk rustbeskyttelsessysten eller “elektroniske rusthæmmere” for at beskytte din bil mod rust. Systemet fungere ved at udsende en svag elektrisk strøm i hele metallet på dit køretøj. Strømmen interfererer med ladningen mellem metallet og ilt og forhindrer dannelsen af rust.
 

Beskyt din bil mod rust om vinteren

En måde du kan beskytte din bil mod rust om vinteren er ved at vaske den. Vinteren er som regel et dårligt tidspunkt for din undervogn, men du kan gøre det bedre ved regelmæssig bilvask. De fleste automatiske bilvask tilbyder rengøring af undervognen. Vil du gerne være grundig, så kan du sprøjte din bils undervogn med højtryksrenser. Er du i tvivl om, hvor ofte du bør vaske din bil, så anbefaler vi dig at du vasker den hver ti til tyvende dag. Du bør også vaske din bil efter et snefald, regn og når temperaturen når over 0 grader om vinteren.

Hos BilXtra hjælper vi dig naturligvis med alle former for undervognsbehandling. Kontakt os på telefon 96 30 02 50 eller send en mail til info@bilx9000.dk, hvis du ønsker at høre mere om undervognsbehandling.