Søg med nummerplade
Søg fælge på bil
Vælg type
Avanceret fælgesøger
Avanceret fælgesøger
Søg dæk
Dæksøger
Søg snekæder
Find snekæder
 /  R 
 
 
Kategorier
Pris
Brands
Fabrikat:Model:

Carnauba Voks

Carnaubavoks er den foretrukne bilvoks hos samlere og entusiaster, fordi det skaber en rig, varm glød. 

Når det kommer til rengøringsprodukter og tilbehør til biler, kan valgmuligheden være lidt overvældende! 
Det nyeste 'helteprodukt', som vi hele tiden hører om, er carnaubavoks, der generelt bruges til at polere din bil og holde dit lak skinnende. Hvis du ikke er sikker på, hvad vi taler om, forklarer vi det for dig og vurderer, om det er værd at hype, eller om det kan være på hylden.

Grundlæggende - hvad du har brug for at vide og carnaubavoks


Carnaubavoks er et produkt, der skal bruges på overfladen af ​​din bils lakering for at holde lakken så blankt og skinnende som muligt.
Generelt hvis brugt efter en grundig bilvask, kan den sørge for, at din bil ser så godt ud som den gjorde, da du købte den. (Måske endda bedre)

I sin reneste form er det et naturligt stof, men da det er en så hård form for voks, skal det blødgøres af andre ingredienser for at fungere som bilpolish
- så hvis du leder efter et helt naturligt voksstof, det er muligvis ikke noget for dig.
Stoffet stammer fra bladene af palmetræer, der kun findes i Brasilien.
Denne voks lugter af slik - så prøv det måske, hvis du også er på udkig efter en ny bilfrisker!

Som med de fleste tilbehør til bilrens og produkter, er det ikke et spørgsmål om du har brug for det, mere et spørgsmål om du vil have det! Der er intet, der stopper dig, hvis det er et produkt, du kan lide at bruge, men det er bestemt ikke nødvendigt. 

MEN, lad os lige gå nogle grunde til at bruge det igennem.


Gør din bil skinnende
Uden tvivl får en kvalitets Carnaubavoks din bil til at skinne!
Selvfølgelig, hvis din maling er oxideret, stærkt forurenet eller fuld af hvirvler, opnår du ikke det smukke, dybe glødende våde look, du vil have. Det er vidst selvsagt!

Når lakken først er forberedt ordentligt med en professionel dekontamineringsbehandling og malingskorrektion (Det finder du forresten her), hæver du glans og glans til et nyt niveau ved at anvende en Carnauba-voks.

Carnaubavoks kommer fra en plante i Brasilien og er kendt for at give mest glans ud af alle de forskellige slags naturlige voksarter. Hvis du planlægger kun at bruge økologiske og plantebaserede produkter til at forbedre din bils glans, skal du holde dig til Carnaubavoks. Men hvis du vil opnå den glaslignende spejlfinish, er et kvalitetsforseglingsmiddel eller bedre endnu en keramisk belægning påført af en professionel (Eller bare dig, du kan sagtens selv)et langt bedre valg.
 

Efter at din bil er poleret, er der én ting, som folk ikke kan lade være med at gøre - mærke malingens glathed.

Dette er normalt en måde, hvorpå folk bedømmer kvaliteten af ​​service eller produkt ved at føle, hvor glat og glat malingen er.

En af fordelene ved Carnauba-bilvoks er, at den giver en dejlig glat finish - så glat, at du ikke kan efterlade en mikrofiberklud på din motorhjelm!

Glathed betyder mindre friktion, hvilket betyder, at vand frastøder overfladen, og støv er mindre tilbøjelige til at klæbe fast.

Der er så mange fordele ved at have en glat overflade, hvorfor at give din bil voks regelmæssigt er en god idé!
 
Kortvarig beskyttelse
En ting folk måske tror er, at en voks varer lang tid. 

Sandheden er, at det ikke vil. Holdbarhed er ikke en af ​​de mange kendte fordele ved Carnauba-voks.

Ikke desto mindre, hvis dit køretøj er vokset og aldrig ser dagens lys - er det sikkert, at det varer længe, ​​men det vil til sidst gå i stykker.

Voks giver kun kortvarig beskyttelse, da de virkelig er gavnlige for at forbedre din bils glans.

Vi mener, at de er et godt produkt at anvende inden et biludstilling eller mødes, så du har den superblanke finish, der er blød som smør.

For en daglig chauffør er det dog ikke praktisk, da voks hurtigt nedbrydes, når det udsættes for sol og regelmæssig vask.

Det kan blive dyrt og tidskrævende at anvende en voks regelmæssigt, hvorfor det er at have et syntetisk fugemasse, der kan vare op til 9-12 måneder på en daglig bil eller en keramisk belægning af professionel kvalitet,
  
Skader ikke tegnebogen
En voks er også fantastisk til sin omkostningseffektivitet. Det sætter dig ikke tilbage for mange penge til et kar eller en flaske voks for at give din bil fødselsdag i ny og næ. Imidlertid kan det nogle gange blive ret dyrt, hvis du køber mange flasker voks i løbet af et par år, hvorfor det kan være mere overkommeligt på lang sigt at bruge et syntetisk fugemasse eller keramisk malingsbeskyttelse . Men for den person, der ønsker at vokse deres bil fra tid til anden, er det ekstremt overkommelig og tilfredsstillende, og vi siger, gå efter det!

Turtle Wax Canauba(OT3)Turtle Wax CanaubaVarenr.: OT3Vejl. pris:199,- Nu kun 159 ,-
Læs mere
Meguiar's Gold Class Carnauba Plus Premium Wax (Paste) 311 g(G7014)Meguiar's Gold Class Carnauba Plus Premium Wax (Paste) 311 gVarenr.: G7014Leveringstid: 1-3 dage Pris 249 ,-
Læs mere
Meguiar's Gold Class Carnauba Plus Premium Wax (flydende) 47(G7016)Meguiar's Gold Class Carnauba Plus Premium Wax (flydende) 47Varenr.: G7016Leveringstid: 1-3 dage Pris 249 ,-
Læs mere