Søg med nummerplade
Søg fælge på bil
Vælg type
Avanceret fælgesøger
Avanceret fælgesøger
Søg dæk
Dæksøger

Med opdelingsgitteret fra Travall er det muligt at opdele bagageummet i to seperate rum.

Opdelingsgitteret fra Travall er designet specifikt til at passe med Travall Hunde- og Lastgitter. Det tillader den bedst mulige brug af pladsen bag i bilen. Ved brug af opdelingsgitteret skabes der en praktisk opdeling mellem f.eks. nyindkøbte dagligvarer og hunden. Opdelingsgitteret er også med til forbedre sikkerheden for føreren, passagerne og hunden i tilfælde af et færdselsuheld.

Ligesom Hunde- og lastgitteret er opdelingsgitteret fra Travall også produceret efter nøjagtige specifikationer og mål på den enkelte bilmodel. Da produkterne er modelspecifikke er de utroligt nemme at installere – Typisk på få minutter. Ligeledes er det nemt at afmontere opdelingsgitteret hvis der opstår behov for udnyttelse af den fulde plads i bagagerummet. Montering og afmontering sker uden brug af værktøj og kræver ingen modifikation af bilens interiør. Du vil derfor ikke efterlade permanente mærker eller skader på bilen efter montering.

Travall opdelingsgitteret er udført efter de højeste kvalitetsstandarder ved hjælp af de avanceret udstyr udskæres materialerne med laser og præcisionssvejses. Alle produkterne er lavet i kvalitetsstål og den ydrer ramme er lavet i ovalprofiler for at opnå den bedste styrke og stabilitet.  Gitteret er til sidst pulverlakeret med en unik nylon-pulverlak der sikre metallet imod ridser og giver en neutral mørkegrå farve der falder diskret ind i bilens originale interiør.

Travall er verdens førende producent af bil specifik hundegitter, lastgitter og opdelingsgitter, så vælger du Travall kan du være helt sikker på at modtage et kvalitetsprodukt hvor innovation, sikkerhed og kvalitetskontrol i høj prioritet. Så hvad end du leder efter løsninger til at maksimere pladsen i bagagerummet eller har behov for at køre forsvarligt med en eller flere hunde så er Travall det bedste valg!

Har du problemer med at finde det opdelingsgitter der passer din bil, så er du meget velkommet til at kontakte os - Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Se hundegitterne her