Søg med nummerplade
Søg fælge på bil
Vælg type
Avanceret fælgesøger
Avanceret fælgesøger
Søg dæk
Dæksøger

Sådan passer du på dine bremser

 
  1. Få dine bremse- og bremseklodser kontrolleret en gang om året. Hvis de er for slidte til at fungere ordentligt, skal du udskifte dem. Vores dygtige bilteknikere kan hjælpe med det! Hvis du har brug for en bremsekontrol eller udskiftning, kan du se på vores aktuelle servicekuponer og planlægge en aftale i dag.
 
  1. Kontroller din bremsevæske regelmæssigt. Dit køretøjs bremsevæske er afgørende for at overføre varme til alle dele af bremsesystemet og absorbere vand. Hvis væsken har en mørk farve, kan det være tid til at få den skyllet.
 
 
  1. Lyt og se efter advarselsskilte. Disse kan omfatte usædvanlige lyde, mærkelig bremsereaktion og unormal følelse, når du trykker på bremserne, og de kan indikere et farligt problem, som du skulle have tjekket ud med det samme.
 
  1. Mens du kører, skal du prøve at køre langsommere, før du trækker bremser, når det er muligt. Dette hjælper med at bevare din bils bremser ved at lægge mindre pres på dem.
 
 
  1. Undgå at bremse, når biler foran dig bremser unødigt. For eksempel følger de muligvis for tæt på køretøjet foran dem, når du har god afstand til kysten. Sæt farten ned, og hold stor afstand bag dem, ikke kun for at bevare dine bremser, men også af sikkerhedsmæssige årsager.
 
  1. Invester i gode, pålidelige bremser. De kan koste lidt ekstra, men de vil gøre en forskel i det lange løb med hensyn til effektivitet, sikkerhed og holdbarhed.
Har du spørgsmål eller på anden måde brug for hjælp tryk da her