Søg med nummerplade
Søg fælge på bil
Vælg type
Avanceret fælgesøger
Avanceret fælgesøger
Søg dæk
Dæksøger
Søg snekæder
Find snekæder
 /  R 
 
 

Tilbehør til bilen

Hos BilXtra finder du alverdens tilbehør til bilen i høj kvalitet. Her på siden kan du se hele overblikket over alt det tilbehør, som vi forhandler. Find blandt andet et kabel kit - der er flere forskellige at vælge imellem, så der er god chance for, du kan finde lige præcis det, du står og mangler.


Find alt lige fra kabler, sikringer og stik til terminaler og meget mere til din bil

Vi forhandler også kondensatorer og beslag, så bassen rigtig kan komme til sin ret, og der er konstant tryk til din subwoofer. Hvis du er på udkig efter et nyt kabel, er du kommet til det rette sted. Hos BilXtra finder du et stort udvalg af forskellige slags Y-kabler, stik og phonokabler i høj kvalitet.
Hos os finder du også forskellige slags sikringer. Hvad enten det er en glassikring, en maxisikring, en fordelerblok eller en holder, du mangler, så er du kommet det rette sted. Se vores store udvalg på siden med sikringer, holdere og fordelerblokke. Mangler du et stik eller en terminal til din bil?

BilXtra har flere forskellige ringterminaler og spadeterminaler samt gaffelstole og højttalerstik til bilen. Gå på opdagelse og find lige præcis dét, du står og mangler lige nu. Vi har også forskellige mini Iso stik og Aux-adaptere. Stikkene passer til forskellige biler og forskelligemodeller.
Finder du ikke lige det, du står og mangler, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os på telefon 96 30 02 50 eller mail info@bilx9000.dk - du kan også svinge forbi butikken i Aalborg, hvor vi står klar til at hjælpe.